Murat Boz'dan, Caner Erkin'in küfrüne olay yaratan tepki!

Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Siyah beyazlı takımın formasını giyen Caner Erkin'e, Beşiktaş'ın önceki gün 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçının 87. dakikasında sarı kart gösterilmişti.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, karara itiraz ederken hakem Mete Kalkavan'a küfrettiği iddiası ile PFDK'ya sevk edilmişti.

Caner Erkin için ayrıca adli soruşturma da başlatılmıştı.

'Küfürü savunduğumdan değil ve elbette küfüre karşıyız ama daha önce sahada küfür eden bir futbolcuya adli soruşturma açılmışlığı var mı?'

Ekran_Resmi_2017-10-26_15.46.11

Şarkıcı Murat Boz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Caner Erkin'e destek verirken Bir takipçisi ona durumu şu benzetmeyle açıkladı:

"Futbolcu futbolcuya söverse sıkıntı yok. Sahadaki mutlak otoriteye söverse sıkıntı. Hadise'ye söversen sıkıntı yok. Acun'a söversen hayatın kayar. Öyle düşün."

Murat Boz'da bu tweete karşılık şu cevabı verdi:

"Benden önce Acun'a söven olmuş ve hayatı kaymamışsa benim niye hayatım kayıyor da öncekinin kaymıyor diye sorardım büyük ihtimal."

Ekran_Resmi_2017-10-26_15.46.04

Murat Boz'dan, Caner Erkin'in küfrüne olay yaratan tepki! ile ilgili etiketler Twitter Murat Boz Caner Erkin hakem küfür hakaret Acun Ilıcalı futbolcu tweet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.