Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme mi? Murat Boz'dan Aşık Veysel türküsü izle!

Popçu Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini şaşırttı. Aslı Enver'in tatile giderken paylaştığı Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü kendi sesinden paylaştı. Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme mi? Murat Boz'dan Aşık Veysel türküsü izle! Detaylar haberimizde...

Oyuncu Aslı Enver tatile giderken Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü sosyal medyada paylaşmıştı. Murat Boz da o türküyü söylediği konserin videosunu paylaştı. Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme mi? Murat Boz'dan Aşık Veysel türküsü izle! O video ve konunun ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme mi? Murat Boz'dan Aşık Veysel türküsü izle!


Oyuncu Aslı Enver ile 2 yıllık ilişkilerin sonlandıran Murat Boz'un, Instagram hesabından yaptığı paylaşım 'Aslı Enver'i unutamıyor' şeklinde yorumlandı.

Aslı Enver, Yunanistan tatiline giderken Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Murat Boz, Aslı Enver’in bu paylaşımından sonra Instagram hesabından, konserinde söylediği aynı şarkıyı paylaştı.

Boz, "Dünya’ya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda. Gidiyorum gündüz gece. Ne varsa eskilerde var. #AşıkVeysel Kaç senesiydi hatırlamıyorum.Karşıma çıktı paylaşmak istedim. Görüntü için özürlerimi kabul ediniz lütfen" dedi.

 

MURAT BOZ KİMDİR?
Murat Boz, 7 Mart 1980 doğumlu Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Karadeniz Ereğli, Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve çıkışını öven pek çok ödül kazandı. Ardından Şans (2009), Aşklarım Büyük Benden (2011) ve Janti (2016) albümleriyle kariyerini sürdürdü. Bu albümlerde yer alan "Maximum", "Uçurum", "Para Yok", "Özledim", "Sallana Sallana" ve "Adını Bilen Yazsın" şarkıları Türkiye Resmî Listesi'nde ilk beş başarısı gösterirken "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş" ve "Janti" ise zirveye yerleşti. Şarkıcı, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014'ten itibaren oyunculuk kariyerine odaklanarak Hadi İnşallah (2014), Kardeşim Benim (2016) ve Dönerse Senindir (2016) filmlerinde başrol oynadı.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında dört Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Diskografi
Maximum (2007)
Şans (2009)
Aşklarım Büyük Benden (2011)
Janti (2016)

Filmografi
Hadi İnşallah (2014)
Kardeşim Benim (2016)
Dönerse Senindir (2016)
Kardeşim Benim 2 (2017)

Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme mi? Murat Boz'dan Aşık Veysel türküsü izle! - Resim : 2


ASLI ENVER KİMDİR?
Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak 10 Mayıs 1984'te Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır.

Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer almıştır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir. Şu an ise İstanbullu Gelin adlı diziyle ekranlarda gördüğümüz Enver, Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşmaktadır.

Özel hayatı
13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur.Dolunay Soysert,Nilay Sorgüven gibi isimlerle yakın arkadaştır. 2015 yılında çekilen Kardeşim Benim' de Murat Boz'la yakınlaşmasının ardından 2016'da ilişkilerinin başladığını duyurdular. Daha sonra 6 Mayıs 2017 tarihinde ayrılmıştır. Ilişkileri Nisan 2018 tarihinde bitirmişlerdir.

Filmografisi
Sinema
2002 Ayna Egemen Sancak Kısa film
2013 Tamam mıyız? Beste Çağan Irmak Sinema filmi
2016 Kardeşim Benim Zeynep Uysal Mert Baykal Sinema Filmi

Televizyon
2002 Uzay Sitcomu Konuk oyuncu
2003 Hayat Bilgisi Hazal Tarkan Karlıdağ Yardımcı Oyuncu
2007-2011 Kavak Yelleri Mine Ergun A. Taner Elhan

Murat Boz'dan Aslı Enver'e gönderme mi? Murat Boz'dan Aşık Veysel türküsü izle! ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver gönderme mi aşık veysel paylaşımı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.