Ayrılık nedeni orataya çıktı!

İlişkilerine ikinci bir şans tanıyan Aslı Enver ve Murat Boz yeniden ayrıldı. Çiftin ayrılık nedeni ise Murat Boz'un evliliğe sıcak bakmaması oldu.

2.5 yıl birliktelik ardından  geçtiğimiz yıl Nisan ayında ilişkilerini sonlandıran Aslı Enver ve Murat Boz 2018 Kasım ayında barışmıştı. Yaklaşık bir yıl süren birlikteliğinin ardından ilişkinin geçtiğimiz günlerde bittiği konuşuluyordu. 

2. Sayfa'nın haberine göre; ayrılığın sebebi Aslı Enver'in evlenmek istemesi Boz'un ise evliliğe sıcak bakmaması. Ayrıca Boz'un yakın çevresine "Yorulduk, olmayacağını zaten biliyorduk" dediği iddia edildi.

Uzun zamanadır Murat Boz'la aynı evde yaşayan Aslı Enver bütün eşyalarını bir çalışanına aldırdı. Boz'un evine dahi gitmeyen Enver'in ilişkiyi kafasında bitirdiği öğrenildi.

Ayrılık nedeni orataya çıktı! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Aslı Enver Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.