Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı?

Ünlü popçu Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver'in iki buçuk yıllık aşkı dört ay önce bitti. Murat Boz'un son bir aydır Aslı Enver'le barışmak için yoğun çaba harcadığı iddia edildi. Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı? Ayrıntılar haberimizde...

Müzisyen Murat Boz ile oyuncu Aslı Erver'in yeniden bir araya gelme ihtimali üzerine yapılan haberler devam ediyor. Murat Boz'un eski sevgilisini unutamadığı ve barışmak için çeşitli yöntemler denediği belirtiliyor. Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı? Konuyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı?


MURAT BOZ VE ASLI ENVER BARIŞTI MI?
Ünlü popçu Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver'in iki buçuk yıllık aşkı dört ay önce bitti. Murat Boz'un son bir aydır Aslı Enver'le barışmak için yoğun çaba harcadığı iddia edildi. Yakın çevresi çiftin yeniden barışacağını öne sürdü.

Posta'nın haberine göre, eski sevgilisini barışmaya ikna etmek için arkadaşlarını devreye sokan Murat Boz, Enver'in kalbini yeniden çalmak için evine kırmızı-beyaz güller gönderdi.

Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı? - Resim : 2

MURAT BOZ
Murat Boz 7 Mart 1980'de doğan Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Karadeniz Ereğli, Zonguldak'ta tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve çıkışını öven pek çok ödül kazandı. Ardından Şans (2009), Aşklarım Büyük Benden (2011) ve Janti (2016) albümleriyle kariyerini sürdürdü. Bu albümlerde yer alan "Maximum", "Uçurum", "Para Yok", "Özledim", "Sallana Sallana" ve "Adını Bilen Yazsın" şarkıları Türkiye Resmî Listesi'nde ilk beş başarısı gösterirken "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş" ve "Janti" ise zirveye yerleşti. Şarkıcı, müzikal kariyerinin yanı sıra 2014'ten itibaren oyunculuk kariyerine odaklanarak Hadi İnşallah (2014), Kardeşim Benim (2016) ve Dönerse Senindir (2016) filmlerinde başrol oynadı.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında dört Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır.

Diskografi
Maximum (2007)
Şans (2009)
Aşklarım Büyük Benden (2011)
Janti (2016)

Filmografi
Hadi İnşallah (2014)
Kardeşim Benim (2016)
Dönerse Senindir (2016)
Kardeşim Benim 2 (2017)

Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı? - Resim : 3


ASLI ENVER
Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak 1984'te Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. Tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır.[kaynak belirtilmeli] Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapım'ın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı Kayıp Dizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysert'le oynadığı Personel oyununda Emma'yı canlandırmaktadır. 2016'da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016'da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer almıştır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016'da Demet Sağıroğlu'nun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir.[5] Şu an ise İstanbullu Gelin adlı diziyle ekranlarda gördüğümüz Enver, Özcan Deniz ile birlikte başrolü paylaşmaktadır.

Özel hayatı
13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur.Dolunay Soysert, Nilay Sorgüven gibi isimlerle yakın arkadaştır. 2015 yılında çekilen Kardeşim Benim' de Murat Boz'la yakınlaşmasının ardından 2016'da ilişkilerinin başladığını duyurdular. Daha sonra 6 Mayıs 2017 tarihinde ayrılmıştır. Ilişkileri Nisan 2018 tarihinde bitirmişlerdir.

Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı? ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver barıştılar mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.