Murat Boz telefonun başında kimi bekledi?

TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de bir yarışmacının sevgilisiyle anısını anlatmasının ardından Murat Boz'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi.

O Ses Türkiye, 16 Aralık Pazar akşamı 22. bölümüyle ekrana geldi. Sahneye çıkan Soner Ilgın, performansıyla jüri üyelerinden Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı.

BEYAZIT ÖZTÜRK, OLAYI ANLATMASINI RİCA ETTİ

Jürinin performansını beğendiği yarışmacı, şarkının kendisi özel bir yere sahip olduğunu söylemesi üzerine Beyazıt Öztürk, olayı anlatmasını rica etti.

MURAT BOZ'DAN OLAY İTİRAF GELDİ

Sahnede 'Bir Telefon' isimli şarkıyı seslendiren Soner Ilgın'ın kız arkadaşıyla ilgili anlattıklarından sonra ise Murat Boz'dan da ilginç bir itiraf geldi. Murat Boz kendisinin de nasıl çaresiz bir şekilde telefonun başında beklediğini anlattı.

"ÖZELE GİRMEYELİM"

Murat Boz, kendisinin de telefon başında beklediği zamanların olduğunu anlatması üzerine Acun Ilıcalı, araya girerek "Özele girmeyelim" diye konuya nokta koydu.

Beyazıt Öztürk, Acun'un müdahalesine itiraz edince salonda kahkaha tufanı koptu.

Murat Boz telefonun başında kimi bekledi? ile ilgili etiketler Hadise O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.