Murat Boz, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle aynı evde buluştu! / VİDEO

Aslı Enver’le ilişkisi evlilik yolunda ilerleyen Murat Boz, güzel oyuncu setteyken kankası Eser Yenenler ve arkadaşlarıyla birlikte üç güzelle âlem yaptı

Aslı Enver bu işe bozulacak! Murat Boz, Emirgan’daki La Boom’da komedyen Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu.

Habertürk'ün haberine göre gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez isimli sarışın bir güzel eşlik etti. İçerde birlikte eğlenmeye başladılar.
Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.

Ekip eğlenceye, genç komedyenin Levazım’daki lüks bir sitede bulunan villasında verdikleri, Boz’un şarkılar da söylediği partiyle devam etti.

m2

Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük şok yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi Eser Yenerler'in evinde geçirdi.
Yaşanan kargaşa sırasında, “Murat Bey’e gazetecilerin gittiklerini söyledik ancak çok panik yaptı” dedikleri duyulan güvenlik görevlileri, “Eğer haber çıkarsa Eser Yenenler’in evine Erdal’ın (Murat Boz’un şoförü) geldiğini söyleriz” diyerek plan yaptılar

m1

GÜVENLİK ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Duymayan Kalmasın programında ekranlara taşınan görüntülerde Eser Yenenler’in sitesinin güvenliklerinin, görüntü alınmasını engellemeye çalıştığı görülüyor. Muhabirlerin üzerine yürüyen güvenlik görevlileri ‘Burada çekim yapamazsınız’ diye uyarıda bulunurken, arkada Murat Boz’un şoförü olanları izlemekte. Sabaha doğru Eser Yenenler’in evinden çıkan Candan kardeşler kameralara yakalanmaktan kurtulamadı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, İşte Benim Stilim’in en çok konuşulan isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Yarışmacı arkadaşlarına yaptığı yorumların yanı sıra ağlamasıyla dikkat çeken Bahar Candan’ın özel hayatı merak ediliyor. Peki, popüler İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan kimdir?

'İşte Benim Stilim' yarışmacılarından Bahar Candan, 1988 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan’ın kız kardeşidir. Aslen Mersin’li olan ancak İstanbul’da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim’in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı...

Bahar Candan Dondurma gibisin isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İşte Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Murat Boz, Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle aynı evde buluştu! / VİDEO ile ilgili etiketler Murat Boz İhanet Aslı Enver Bahar Candan aldattı Nihal Candan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.