Murat Boz içini Demet Akalın'a döktü!

Ankara'da kaybolan Eylül ve Ağrı'da kaybolan Leyla isimli çocukların öldürülmesinin ardından ünlü isimlerden idam çağrıları gelmeye devam ediyor. Konuyla ilgili son paylaşım Murat Boz'dan geldi.

Minik Eylül ve Leyla'nın ölüm haberinin ardından birçok ünlü gibi Murat Boz da tepki gösterdi. İdam tartışmalarına dahil olan Boz, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla gündeme oturdu.

Boz şu tweetleri attı:

"Bir çocuğu 4-5 gün boyunca aç bırakıp o halde dere kenarında ölüme terkeden sapkın zihniyetlerin toplumdan arındırılması lazım. Bu insan kırıntılarının idam edilmesi daha sonra yaşanabilecek böyle vahim olayların önüne geçilmesi açısından caydırıcı olacagını düşünüyorum.

Bu sebeple çocuk ve kadın tecavüzcülerine idam getirilmesi en caydırıcı ceza olacaktır.O çocuklarn aileleri ve yakınlarının yaşadıkları üzüntüyü tahmin etmemiz olanaksız. En azından bu pisliklerin dünya üzerinden ebediyen yok edildiğinin bilinmesi içlerine az da olsa bir su serper."

 "RUHUM DARALIYOR DEMET"

Murat Boz'un tweet'ine ise ilk destek Demet Akalın'dan geldi. Akalın Boz'a "Çocuğu olmadan baba olmuşsun helal kuzum sana" yazdı.

Boz ise bu yoruma şu yanıtı verdi: "Ruhum daralıyor Demet. Elim ayağım birbirine giriyor. Bunları elime verseler 1 saniye düşünmem."

 Murat Boz içini Demet Akalın'a döktü!

Murat Boz içini Demet Akalın'a döktü! ile ilgili etiketler Murat Boz Eylül idam Demet Akalın leyla
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.