Murat Boz: Evcimen bir insanım! ''Hayatımda kimse yok'' demişti...

Koronavirüs sebebiyle günlerini evde geçiren ünlü şarkıcı Murat Boz Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. sayfa programına bağlandı. Hayatı hakkında samimi açıklamalar yapan boz, karantina sürecinde ailesini çok özlediğini belirtti.

Koronavirüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan Murat Boz, evinin kapılarını '2. Sayfa'ya açtı.

Murat Boz: Evcimen bir insanım! ''Hayatımda kimse yok'' demişti...

Karantina dönemiyle ilgili "En büyük çıkarımım zaman oldu" diyen Murat Boz, "Sevdiklerimizle daha çok vakit geçirmek lazım, bunları öğrendik. Hayatta en önemli şey aile." dedi.

Ünlü şarkıcı ailesinin şehir dışında olduğunu ve ilk iş onları görmek olduğunu söyledi.

Murat Boz: Evcimen bir insanım! ''Hayatımda kimse yok'' demişti... - Resim : 2

EVCİMEN BİR İNSANIM

Murat Boz, evde neler yaptığını şu sözlerle anlattı: "Uzak olduğum bir şey değil evde yaşamak. Evcimen bir insanım. En göze çarpan yeteneğim hamur işleri oldu. Lahmacun yaptım, daha sonra katmer yaptım."

Murat Boz: Evcimen bir insanım! ''Hayatımda kimse yok'' demişti... - Resim : 3

Özel hayatıyla ilgili uzun süredir konuşmayan Murat Boz, "Merak etmenizi çok iyi anlıyorum. Hayatımda kimse yok. Olursa zaten bilirsiniz, açıklarım" demişti.

Murat Boz: Evcimen bir insanım! ''Hayatımda kimse yok'' demişti... ile ilgili etiketler Murat Boz Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Koronavirüs Korona 2. Sayfa Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.