Murat Boz acımadı! Kimse ondan bunu beklemiyordu

Ünlü popçu Murat Boz, "Benim için çok değerli" dediği Aslı Enver'i sosyal medya hesabından takipten çıkarıp tüm fotoğraflarını sildi.

Aslı Enver ile Murat Boz 2,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz hafta sonlandırmıştı. Ayrılığın ardından Murat Boz "İddialar doğru. Yürütemedik, bitti. Aslı benim için çok değerli bir insan" açıklamasını yapmıştı.

ACIMADAN HER ŞEYİ SİLDİ

Sessiz kalmayı tecih eden Aslı Enver'den hamle geldi. Anne Nedret Boz ile abi Ali Boz'u takip etmeye devam eden oyuncu , Murat Boz'u listesinden çıkardı ve birlikte çekilen bütün fotoğrafları da sildi.

Murat Boz acımadı! Kimse ondan bunu beklemiyordu

KARŞI HAMLE GELDİ

Aslı Enver'in bu hareketinden sonra Murat Boz dan da adım geldi. Ünlü şarkıcı Aslı Enver ile birlikte olduğu fotoğrafları sildi ve takipten de çıkardı.

 

Murat Boz acımadı! Kimse ondan bunu beklemiyordu ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.