Murat Boz 2,5 saat sahnede kaldı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Elexus Otel'de sahne alan Murat Boz, unutulmaz bir bayram yaşattı.

Yaklaşık iki bin kişilik salonu hınca hınç dolduran izleyenlere hazırladığı özel repertuvar ile hem pop müzik hem Türk sanat müziği hem de türkü ziyafeti çeken Murat Boz gecenin finalinde davul şov ile de sevenlerini adeta coşturdu. 90 dakikalık sahne süresini izleyenlerin artan coşkusuyla yaklaşık 2,5 saate çıkaran Boz, soluksuz müzik ziyafetiyle davetlileri büyüledi. Sahneden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boz, Janti albümün sürpriz şarkılarından biri olan ve Ebru Gündeş ile düet yaptığı "Gün Ağardı" şarkısına önümüzdeki günlerde klip çekeceği müjdesini de verdi. Klip ile ilgili daha fazla detay vermeyen Boz, izleyenleri klipte sürprizler beklediğini belirtti.

Murat Boz 2,5 saat sahnede kaldı! ile ilgili etiketler Kıbrıs 29 Ekim Murat Boz Ebru Gündeş Cumhuriyet Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.