Murat Başoğlu'nun savcıya verdiği ifade ortaya çıktı!

Öz yeğeni ile teknede uygunsuz vaziyette fotoğraflanan Murat Başoğlu'nun Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifade ortaya çıktı. Başoğlu, yeğeni için playda ayak üstü tanıştığı yabancı bir kadın olduğunu iddia etti...

Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile tatil sırasında teknede öpüştüğü ortaya çıkınca hakkında, 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun geçen perşembe günü Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifade verdiği belirlenmişti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Başoğlu'na, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce yurt dışına çıkış yasağı da konulmuş Murat Başoğlu'nun Bodrum'daki Gündoğan Jandarma Karakolu'na her hafta giderek, hakkındaki adli kontrol tedbirleri kapsamında imza atacağı öğrenilmişti.

FOTOĞRAFI İNKAR ETTİ

SABAH'tan Nazif Karaman, Başoğlu'nun Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturma savcısına verdiği ifadenin ayrıntılarına ulaştı.

Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile basına yansıyan görüntüleri şaşırtıcı şekilde inkar etti. Fotoğraflarda görülen ve birlikte olduğu kişinin yeğeni değil; o gün bulunduğu plajda ayaküstü tanıştığı, kimliğini bilmediği yabancı uyruklu bir bayan olduğunu ileri sürdü. Fotoğraflar ardından her iki tarafın ailelerinden yalanlama gelmemiş yeğeninin eşi boşanma davası açmıştı.

murat_baAoAlu

FOTOĞRAFLAR KARŞILAŞTIRILACAK

Başsavcılık, Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne yazdığı talimat çerçevesinde yayın organından elde edilecek orjinal fotoğraflarla, amca-yeğenden temin edilecek olan fotoğrafları teknik olarak karşılaştıracak. İnceleme üzerine hazırlanacak rapordan çıkacak neticeye göre soruşturmada sonraki işlemlerle geçilecek.

Sunucu Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek'i, Bodrum'da teknede öpüştüğü bir kadınla aldatmıştı. Bu kadının yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu ortaya çıkınca ''Büyük yalan! Burcu evli. o kadının adı Olga'' demişti. Başoğlu'nun öz ağabeyinin kızı olan Burcu Başoğlu'nun 2 yıllık eşi Selçuk Kabadayı da boşanma davası açmıştı. Avukatı da şu açıklamayı yapmıştı: ''Hem eşi hem de Murat Bey olayı örtbas etmek için baskı yapıyor. Selçuk Bey'in psikolojisi alt üst. Üçü de aynı spor salonunda çalışıyordu. Bu ilişkinin çok önce başladığına dair önemli deliller var. Burcu Başoğlu'na 2 milyon TL'lik dava açtık. Murat Bey'e de 2 milyon TL'lik dava geliyor.''

murat_baAoAlu_yeAen2

Murat Başoğlu'nun savcıya verdiği ifade ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu Bodrum savcı hande bermek burcu başoğlu kabadayı ensest
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.