Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş aşk yaşıyor!

Yeğeni Burcu Karadayı ile teknede uygunsuz görüntüleri çıkan ve sonrasından eşinden ayrılan Murat Başoğlu'nun, iki sene önce futbolcu Ali Turan'dan boşanan Rana Altuntaş ile fotoğrafları ortaya çıktı.

Öz yeğeni Burcu Karadayı ile yaşadığı aşkla olay olan, ardından eşi Hande Bermek'ten boşanan Murat Başoğlu'nun yeni ilişkisi ortaya çıktı. Ünlü futbolcu Ali Turan'ın boşandığı eşi Rana Altuntaş ile fotoğrafları basına sızdı. Başoğlu ve Altuntaş'ın daha boşanmadan ilişkiye başladığı iddia edildi.

Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş aşk yaşıyor!

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Ünlü futbolcu Ali Turan'dan iki yıl önce boşanan Rana Altuntaş ile birlikte olan, ancak sonrasında yollarını ayıran Başoğlu'nun, Altuntaş ile birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Yasak bir aşka daha imza atan ikilinin ilişkilerinin evli oldukları dönemde başladığı iddia edildi.

Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş aşk yaşıyor! - Resim : 2

Murat Başoğlu ve Rana Altuntaş aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.