"Murat Başoğlu ve Mustafa Ceceli gibi..."

Geçtiğimiz yaza yeğeniyle yaşadığı ensest ilişki ile damga vuran Murat Başoğlu ve son günlerde eski eşi Sinem Gedik'in eşcinsel ilişki görüntülerini medyaya yaydığı iddia edilen Mustafa Ceceli'nin itibar kaybını gazeteci Ali Eyüboğlu yazdı.

Ali Eyüboğlu'nun 'Şöhreti kadar itibarlı kaç ünlü var?' başlıklı yazısı şöyle:

"Cem Yılmaz’ın Hello!’ya verdiği söyleşiyi okurken vurgu yaptığı bir konu ilgimi çekti.

Yılmaz’ın, “Bugün gençlerin tanınmak, tanınır olmakla ilgili bir arzusu var. Halbuki tanınır olmaktan ziyade itibarlı olmanız, karşı tarafta nasıl bir duygu yarattığınız önemli” sözü üzerinde uzun uzun düşündüm, ‘Türkiye’de şöhreti kadar itibarlı kaç ünlü var?’ diye...

İtibarsız şöhretleri yazsam, köşem yetmez, ama şöhreti kadar itibarı da olanları sıralamaya kalktığımda bulduğum isimler iki elin parmakları kadar bile değildi.

"TOPLUMDAKİ KUTUPLAŞMADAN SANAT DÜNYASI DA NASİBİNİ ALDI"

Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın, Nebahat Çehre, Şener Şen, Perran Kutman, Haluk Bilginer ve Tarkan ilk aklıma gelen isimler.

‘Akil insan’ oluncaya kadar Kadir İnanır, Orhan Gencebay ve Hülya Koçyiğit’in yanı sıra birçok ünlü düne kadar bu gruptaydı. Toplumdaki kutuplaşmadan sanat dünyası da nasibini aldı; Sezen Aksu, Cem Yılmaz ve Sıla gibi isimler bile çeşitli gerekçelerle ötekileştirildi.

 "MUSTAFA CECELİ VE MURAT BAŞOĞLU GİBİ..."

Mustafa Ceceli ve Murat Başoğlu gibi ciddi itibar kaybedenlerin yanı sıra maalesef sırf kendi gibi düşünmüyor diye seslerini, oyunculuklarını beğendikleri sanatçılara sırtını dönen geniş kitleler var.

O nedenledir ki, bundan böyle Türkiye’nin yeni ünlülerini bekleyen kader şudur:

Toplumsal meselelerde tavır aldıklarında, bir laf ettiklerinde veya bir tweet attıklarında belli bir kesimin gözdesi, diğer kesiminse gözden düşeni olmak... Tıpkı bugünkü ünlüler gibi..."

"Murat Başoğlu ve Mustafa Ceceli gibi..." ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Murat Başoğlu Ali Eyüboğlu itibar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.