Murat Başoğlu skandala doymadı, gözdağı verdi!

Geçtiğimiz yıllarda öz yeğeniyle yakınlaştığı iddiasıyla yargılandığı dava dosyası kapatılan sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, Bebek'te görüntülendi. Başoğlu, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara yaptığı açıklamalarla dikkatleri üstüne topladı.

Öz yeğeni ile uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden Murat Başoğlu, “Herkes hata yapabilir, Allah affetsin. Dimdik ayaktayım, hayatımda çok sevdiğim biri var” dedi.

Murat Başoğlu önceki gece Bebek’teki Angie Bar’da eğlendi. Mekân çıkışı muhabirlerle sohbet eden Başoğlu, “Bomba gibiyim, kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yaz ekrana dönüyorum” dedi.

“HERKES HATA YAPABİLİR"

Öz yeğeni ile uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla ‘hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden Başoğlu, “Herkes hata yapabilir, Allah affetsin. Dimdik ayaktayım, çok güzel dostlarım var. Benim üzerime oynanan bir oyundu ve ben bütün mahkemelerden beraat ettim” dedi.

Murat Başoğlu skandala doymadı, gözdağı verdi!

Yeni bir ilişkiye başladığını belirten sunucu, “Ben hesabını bir tek eşime veririm. Onu da verdim, zaten boşandık. Şimdi çok sevdiğim birisi var, yeni bir ilişki denebilir” diye konuştu.
Başoğlu sosyal medyada ölüm tehdidi aldığını da açıkladı: “Bazı haddini bilmezler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar. Kimse öyle bir şeye cesaret edemez, benim adım Murat Başoğlu, bastığım yerde ayak izimi bırakırım.”

Murat Başoğlu skandala doymadı, gözdağı verdi! - Resim : 2

Murat Başoğlu skandala doymadı, gözdağı verdi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.