Murat Başoğlu intihar mı etti?

Geçtiğimiz yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile samimi görüntüleri ortaya çıkan sunucu Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Başoğlu, hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

"OĞLUM OLDUĞUNU UNUTUYORSUNUZ"

Bu haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

Murat Başoğlu intihar mı etti?

"ÇIKAN HABERLERDEN SONRA İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Ülke gündemine oturan fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı.

 

Murat Başoğlu intihar mı etti? ile ilgili etiketler Murat Başoğlu İntihar intihar mı etti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.