Murat Başoğlu ilk kez konuştu! Ensest ilişki skandalının kahramanı ağlayarak anlattı...

Öz yeğeniyle yaşadığı skandal ilişki nedeniyle büyük tepki çeken ve sonrasında hiç konuşmayan Murat Başoğlu, sessizliğini bozdu.

Özyeğeni Burcu Başoğlu ile bu yaz Bodrum'da samimi şekilde fotoğrafları ortaya çıkan Murat Başoğlu, aylar sonra Uçankuş'tan Anılcan Tanrıyar'a konuştu.

Çıkan fotoğrafların yeğeni Burcu Başaoğlu'na ait olmadığını söyleyen Murat Başoğlu röportaj sırasında zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

İNSANLAR BENİM ÖLMEMİ İSTEDİ

Murat Başoğlu, ‘Bu planlı bir saldırı. Olanlardan çok pişmanım, biri bize kötülük yapıyor ve bunu başarmak içinde bir kumpas kurmuşlar. İnsanlar benim ölmemi istedi’ açıklamasını yaptı.

Murat Başoğlu ilk kez konuştu! Ensest ilişki skandalının kahramanı ağlayarak anlattı... ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu ensest Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.