Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu skandalında yeni fotoğraflar!

Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın çarpık ilişkisinin belgesi olan +18 resimleri internette olay yarattı. Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu Kabadayı görüntüler sonrasında sessizliklerini korurken ensest ilişki ailelerini sarstı. Burcu Başoğlu ile ilgili ise yeni bilgiler ortaya çıktı. Meğer Burcu Başoğlu ilk eşini de Murat Başoğlu ile olan ilişkisi sebebiyle boşamış. Ensest ilişki rezilliği bakanlığı da harekete geçirdi. İşte Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu'nun görülmemiş fotoğrafları ve ensest rezaletiyle ilgili detaylar haberimizde...

Murat Başoğlu geçtiğimiz günlerde teknede bir kadınla öpüşürken yakalanmıştı.Teknede ki kadının yeğeni Burcu Başoğlu olduğu iddiaları ortaya atılınca reddeden Murat Başoğlu teknesindeki kadını tanımadığını söyledi. Daha sonra magazin gündeminde teknedeki kadının Burcu Başoğlu olduğu ortaya çıktı.Teknede çekilen fotoğraflar magazin gündemine bomba gibi düştü. Fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Burcu Başoğlu'nun eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı. Dava dosyasında Burcu Başoğlu'nun eşini ikna etmek için "daha kötü fotoğraflar" var dediği öğrenildi. Murat Başoğlu ile görüntülenen +18 fotoğraflar'ın ortaya çıkacağını söyleyen Burcu Başoğlu ''çok rezillik çıkacak'' ifadelerinde bulundu. İşte Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu'nun görülmemiş +18 fortoğrafları. Yeni fotoğrafları mı ortaya çıktı? Bu olaya dair merak edilen her şey...

1802471_2_1503552210i19Zt

Burcu Başoğlu'nun babası emekli memur Tahir Mahir Başoğlu ile annesi Psikolog Zekiye Başoğlu 10 yıldır oturdukları Ayvalık'ta site içindeki yazlık evlerini satışa çıkartıp ortadan kayboldular. Komşuları, “Veda etmeden gittiler” dedi.

1802471_4_1503552210g3pka_1


Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek Başoğlu da 14 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Hande Bermek 2 yıl önce de Murat Başoğlu'nu aldatma sebebiyle boşamıştı. Daha sonra oğlunun babası olan Murat Başoğlu'nu affeden Hande Bermek onunla yeniden evlenmişti. Ensest ilişkiyi öğrenen Hande Bermek'in psikolojik olarak yıkıldığı söyleniyor.

1802471_6_1503552210yMrYG

Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu'nun kırmızı noktalı şok resimleri ise internette dolaşımda. Bazı görüntüler artı 18'lik olurken çiftin ensest ilişkisinin uzun zamandır devam ettiği söyleniyor. Bu konuda sarsıcı iddialar ortaya atıldı.

1802471_9_1503552210XEnq5

urat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın ilişkisinin başlangıcı 20 yıl önceye dayanıyor. Yani Burcu Başoğlu henüz 14-15 yaşlarında. Amcası Murat Başoğlu da Şebnem Dönmez ile birlikte 'Sabah Şekerleri'ni sunmaya başlamış ve yeni yeni ünlü olmuş.

1802471_13_1503552210jA8PV


Burcu Başoğlu'nun ergenlik yıllarından beri amcasına aşık olduğunu, Murat Başoğlu'nun da yeğeninden 15 yaş büyük olmasına rağmen bu duruma hiç itiraz etmediğini öne sürüyor.

8403493

Selçuk Kabadayı'nın yüklü bir tazminat almak için ilişkiyi basına sızdırdığı da iddia ediliyor. Nitekim Selçuk Kabadayı'nın 2 milyon eşi Burcu Başoğlu Kabadayı'dan, 2 milyon da Murat Başoğlu'ndan tazminat talep etmesi, bu iddiayı doğrular nitelikte.

8403496

Bir başka iddia da ilişkiyi Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek Başoğlu'nun basına sızdırdığı yönünde. Eşinden boşanma kararı alan Hande Bermek'in 2 yıl önce affettiği eşinden ensest ilişkinin intikamını böyle aldığı söyleniyor.

8420022

Ensest ilişkiye bakanlık el atacak iddiası: Murat Başoğlu'nun 'yeğenim değildi' açıklamalarını köşesine taşıyarak baltayı taşa vuran Cengiz Semercioğlu'ndan ise yeni bir iddia var. Semercioğlu olaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın el atacağını duyduğunu yazdı.

8423136

Murat Başoğlu'nun ağabeyi olaya ne diyor: Murat Başoğlu'nun abisi, Burcu Başoğlu'nun babası Tahir Başoğlu, yaşanan olay hakkında, "Siz ne kadar biliyorsanız, ben de o kadar biliyorum. Ben de medyadan takip ediyorum. Bu konu hukuka intikal etmiş bir konu. şu anda da çok sağlıklı değilim. Süreci göreceğiz artık teşekkür ederim" demekle yetindi.

fft99_mf9733368


Burcu Başoğlu'nun eşi Murat Başoğlu'nun da arkadaşı: Burcu Başoğlu Kabadayı, spor eğitmeni Selçuk Kabadayı ile evli. Üstelik Selçuk Kabadayı, Murat Başoğlu’nun yakın arkadaşı. Spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapan kuzen Burcu Başoğlu Kabadayı, yoga hocası Selçuk Kabadayı ile 2015 yılında evlenmişti.

murat-basoglu-seks-goruntuleri-burcu-resimleri-sevismejpgo2Vdlr3v
Murat Başoğlu kiminle evli: Öz yeğeni ile ilişkiye giren Murat Başoğlu 14 yıldır ünlü işadamı Ayhan Bermek’in kızı Hande Bermek ile evli. Olay patlak verdiği günden beri Hande Bermek evi terketmiş durumda.

Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu skandalında yeni fotoğraflar! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu tekne fotoğraf boşanma burcu başoğlu +18 fotograf yeni fotoğraf selçuk kabadayı gorülmemiş fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.