Murat Başoğlu evinin önüne kale duvarı ördü!

Yeğeni ile ilişki yaşadığı iddia edilen Murat Başoğlu kimse kendisini görmesin diye evine duvar ördü.

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişki yaşadığı iddia edilen görüntülerle kamuoyunda şok etkisi yaratan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten boşanmıştı. Başoğlu olaydan aylar sonra evinde değişiklikler yaptı.

KARI KOCA BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDİYORLAR

Posta'da yer alan habere göre, Murat Başoğlu-Hande Bermek çifti boşanmanın ardından İstanbul- Beykoz'daki evlerini kapattı. İkili Bodrum- Gündoğan'daki yazlıklarında birlikte yaşamaya devam ediyor.

murat-basoglu-skandal-fotograflardan-sonra-10551637_432_m

EVLERİNİ TAŞLIYOLAR

Murat Başoğlu, Gündoğan'daki villasının önünden geçen kişilerin bakışları, hakaret ve küfürleri, camlara taş atmaları nedeniyle önlem aldı. Demir parmaklıkları olan kapıyı söktürdü. Evin çevresini kale duvarı gibi ördürdü. Artık içerisi görünmüyor. Murat Başoğlu kimse kendisini görmesin diye sabah çok erken saatlerde ya da gece yarıları dışarı çıkıyor.

Murat Başoğlu evinin önüne kale duvarı ördü! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.