Murat Başoğlu eski eşiyle böyle yakalandı!

Ünlü sunucu Murat Başoğlu bu yaza yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı ensest ilişkiyle damgasını vurmuştu. Başoğlu geçtiğimiz akşam eski eşi Hande Bermek ile görüntülendi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, ’hayasızca hareketlerde bulunmak’ suçundan hakkında soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek geçen yıl, Kuşadası Adliyesi’nde boşandı. Ancak ikilinin boşandıktan sonra da aynı evde yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Murat Başoğlu ve Hande Bermek uzun bir süre sonra birlikte görüntülendi. Murat Başoğlu ile Hande Bermek, Bodrum'daki bir mekanda avukatları Fatih Volkan ile birlikteydi.

YASAĞI KALKTIĞINDA YURTDIŞINA YERLEŞECEK

Bugün duruşması görülecek olan Murat Başoğlu'nun, yurtdışına çıkış yaşadığının kaldırılması için avukatıyla görüştüğü öne sürüldü. Murat Başoğlu'nun yasak kalkması haline yurtdışına yerleşeceği konuşuluyor.

640xauto

'OĞLUMUZ İÇİN HER ZAMAN BİR ARAYA GELİRİZ'

Murat Başoğlu çıkan bu haberden sonra şu açıklamayı yaptı:

"Bugün mahkemem var. Avukatımız da bizimleydi. 14 yaşında bir çocuğumuz var. Oğlumuz için her zaman bir araya geliriz."

Murat Başoğlu eski eşiyle böyle yakalandı! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu hande bermek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.