Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti?

Murat Başoğulu'nun Beyaz TV'yi basıp yapımcı Bilal Özbilge'nin ağzına silah soktuğu magazin gündemine bomba gibi düştü. Ece Erken'in iddiasına göre masaya üç kurşun koyarak, “Ayrıca bunlardan biri Ece’ye, biri Nihat’a biri Bircan’a” dedi. Vatandaşlar ise detayları araştırıyor. Peki Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti? Detaylar haberimizde...

Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti? Ece Erken'in açıklamasına göre Murat Başoğlu Beyaz TV’yi bastı. Magazin gündemin düşen iddialar herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Ece Erken'in açıklamaları merak ediliyor. Peki Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti? Merak edilen detaylar haberimizde...

Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti?

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında geçtiğimiz hafta magazin gündemine bomba gibi oturan bir iddia ortaya atılmış, geçtiğimiz yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği ileri sürülmüştü. Bu haberlerin hemen ardından Başoğlu, arka arkaya açıklamalar yaparak iddiaları yalanlamıştı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken, bugünkü canlı yayında şoke eden açıklamalarda bulundu. Erken, yaptıkları intihar haberinden sonra Murat Başoğlu’nun Beyaz TV’yi basarak, yapımcıyı yakaladığını ve hatta masaya üç kurşun koyarak, “Ayrıca bunlardan biri Ece’ye, biri Nihat’a biri Bircan’a” dediğini iddia etti.

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

Nihat Doğan (d. 13 Şubat 1976, İstanbul), Kürt asıllı Türk halk müziği şarkıcısı. 1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.

Nihat Doğan, 13 Şubat 1976'da İstanbul'da doğdu. On bir yaşındayken babasını kaybetti. Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı.Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı.

SURVİVOR 2011’DE 2. OLDU

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. 2015 yılında Survivor All-Star'a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter'da “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız.” dedi ve halktan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor All-Star 2015'den men etti diye iddia edildi ama kendisi gitmedim diye söyledi.

22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor'un teknik direktörü değil. Türkiye Futbol Federasyonu'nun “Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir.” kuralına dayanarak Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürk'ün kendisi hakkındaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliğiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 yılının Mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yapılmasının yolu açılmış oldu.

ALBÜMLERİ

1994 – Kırdın Kalbimi

1996 – Ayrılık Acı Bir Şey

1998 – Anlamıyorlar

2000 – Dayan Yüreğim

2001 – Züleyha

2002 – Zor Gelir

2004 – Seve Seve

2005 – Bitanesinden Bitanesine

2007 – Allah Belanı Versin

2009 – 1071

 BİRCAN BALİ

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir.
Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Murat Başoğlu Beyaz TV yapımcısına silah mı çekti? ile ilgili etiketler Murat Başoğlu silah Beyaz TV Ece Erken yapımcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.