Murat Başoğlu başka biri oldu!

Murat Başoğlu, ünlü bir arkadaşlık sitesinde kendisini İspanyol Alejandro Hernandez olarak tanıttı.

Bodrum'da, teknesinde öz yeğeni ile uygunsuz fotoğrafları ortaya çıkan, hakkında topluma karşı hayasızca davranışlarda bulunma iddiasıyla kamu davası açılan ve yurt dışına çıkış yasağı konulan Murat Başoğlu’ndan şoke eden bir davranış daha geldi.

Ünlü sunucu dünyaca ünlü bir arkadaşlık sitesinde kendisini Alejandro Hernandez olarak tanıttığı ortaya çıktı. Murat Başoğlu zaman zaman kapatıp tekrar açtığı tanışma sitesindeki sayfasında kendisini 43 yaşında İspanyolca ve Katalanca bilen İngilizce öğrenen biri olarak tanıttı.

7a02033f-d6a0-4155-aecb-0189e662a0da

İspanyol Alejandro Hernandez adını kullanarak dünyanın dört bir yanında arkadaşlar arayan Murat Başoğlu profil sayfasında yer alan açıklama kısmına "boşandım ve bir oğlum var" mesajını yazdığı dikkatlerden kaçmadı.

4b5bb2b2-ef3d-4bd6-99bd-121a49740068

Murat Başoğlu başka biri oldu! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu İngilizce ispanyol katalanca ispanyolca alejandro hernandez tanışma sitesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.