Murat Bardakçı'dan 6'lı Masa'ya 'Jön Türk' benzetmesi: Yalakalık için yapıyorlar, böyle aptalca şey olabilir mi!

Murat Bardakçı 6'lı Masa'yı eleştirerek Türk kelimesini anayasadan çıkarmak isteyenlere tepki gösterdi. Bardakçı, "Altılı Masa 3. Jön Türk hareketidir. Birilerine yalakalık yapmak için Anayasadan Türk kelimesini çıkarmaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü Türküm demek faşizm bunlara göre." dedi.

Altılı Masa’nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve ekibinin son zamanlarda "Devrim Kanunları" ve “Türklük” karşıtı açıklamaları ülke çapında büyük tepki çekmeye devam ediyor. 

Tv100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan ünlü gazeteci ve yazar Murat Bardakçı, anayasa 66. maddedeki "Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür" maddesinin değiştirilmesi gerektiğini düşünen 6'lı Masa ortaklarına tepki gösterdi. 

"TÜRKÜM DEMEK FAŞİZM OLDU"

"Altılı Masa 3. Jön Türk hareketidir." diyen Bardakçı "Birilerine yalakalık için Türk kelimesini anayasadan çıkartıyorlar, bu kadar seviye düşürülmez, Türkiye'desin yahu ne demek" ifadelerini kullandı.

Eleştirilerine devam eden Bardakçı "Türkiye'de tuhaf bir şey oldu, Türküm demek faşizm oldu bu memlekette" dedi.

 

 

Murat Bardakçı'dan 6'lı Masa'ya 'Jön Türk' benzetmesi: Yalakalık için yapıyorlar, böyle aptalca şey olabilir mi! ile ilgili etiketler Murat Bardakçı 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.