Murat Ağırel kimdir? Tutuklandı mı?

Murat Ağırel kimdir? Şehit MİT mensubunu ifşa soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel tutuklanma talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Açıklamanın ardından Murat Ağırel'in hayatı ve neden tutuklandığı sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. İşte Murat Ağırel kimdir? Tutuklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Murat Ağırel kimdir? Açıklamanın ardından Murat Ağırel'in hayatı ve neden tutuklandığı sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Şehit MİT mensubunu ifşa soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel tutuklanma talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi. İşte Murat Ağırel kimdir? Tutuklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, bugün sosyal medyadan paylaştığı mesajında, “Cumhuriyet Başsavcı Vekili aradı. Şüpheli sıfatı ile saat 14:30 da ifade vermeye gideceğim” demişti.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde, Şehit MİT mensubunun ifşası soruşturması kapsamında savcıya ifade veren Ağırel tutuklama talebi ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

MURAT AĞIREL KİMDİR?

Murat Ağırel 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, İyi Parti İstanbul 1. Bölge Bölgesi, 29'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Murat Ağırel, 1980'de Adana, Ceyhan'da doğdu. Anadolu Üniversitesi, Dış Ticaret Bölümü'nden 2010 senesinde mezun oldu.

Murat Ağırel kimdir? Tutuklandı mı? ile ilgili etiketler mahkeme OdaTV Murat Ağırel tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.