Münbiç'te ABD ile ortak askeri eğitim başlıyor!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiç'te sürdürülen devriyeler kapsamında ABD ile ortak eğitim yapılacağını açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiç'te ABD ile müşterek devriyeye ilişkin, "Her iki ülkenin silahlı kuvvetleri arasındaki ortak eğitimlerin yakın zamanda başlaması öngörülüyor." dedi.

Akar'ın Münbiç'teki müşterek devriye faaliyetine ilişkin açıklaması, Milli Savunma Bakanlığının internet sitesinde yer aldı. 

Münbiç yol haritası ve güvenlik prensipleri doğrultusunda, Türkiye ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak için icra edilen faaliyetlere planlandığı şekilde devam edildiğini belirten Akar, "Bu çerçevede, müteakip safhada başlaması planlanan müşterek devriye faaliyetlerine yönelik olarak her iki ülkenin Silahlı Kuvvetleri unsurları arasındaki ortak eğitimlerin yakın zamanda başlaması öngörülüyor." ifadelerini kullandı.

Münbiç'te ABD ile ortak askeri eğitim başlıyor! ile ilgili etiketler Hulusi Akar Milli Savunma Bakanı Münbiç abd ile ortak askeri eğitimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.