Mumya Geri Dönüyor filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

7 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Mumya Geri Dönüyor adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mumya Geri Dönüyor hangi kanalda? Mumya Geri Dönüyor oyuncuları kimlerdir?

7 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Mumya Geri Dönüyor adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Mumya Geri Dönüyor 2001 yılında vizyona girmiştir..

MUMYA GERİ DÖNÜYOR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Mumya Geri Dönüyor'da lanetli efsane bir kez daha dehşet saçıyor. Yıl 1935. Mumya’nın geri dönerek dehşet saçmasının ardından 10 yıl geçmiştir. Rick O’Connell Evelyn ile evlenmiştir ve 9 yaşında bir oğulları vardır. Fakat Imhotep’in mumyalanmış bedeni Londra’da bir müzeye nakledilince, lanetli efsane bir kez daha dehşet saçmaya başlar. İşin kötüsü, Imhotep’inkinden daha güçlü bir ruh da devrededir bu kez! İki gizemli varlığın çarpışmasına sahne olan dünyanın kaderi bir kez daha O’Connell’ların elindedir...

Mumya Geri Dönüyor filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Stephen Sommers Mumya’da başarılı olan aynı kadroyu daha da sofistike bir devam filmi için geri toplamış ve hareketperver seyirciyi tam kalbinden vurmuş. Pankreas güreşçisi The Rock’a dikkat.

MUMYA GERİ DÖNÜYOR FİLMİ OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Stephen Sommers

Oyuncular: Brendan Fraser, Rachel Weisz, Dwayne Johnson

Tür: Macera, Fantastik

Yapım Yılı: 18 Mayıs 2001 / 2s 9dk

Mumya Geri Dönüyor filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler mumya film Star TV Mumya Geri Dönüyor mummy konu özet oyuncuları yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.