Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Kaçta başlayacak?

Star TV' de bu akşam ilk kez yayınlanacak olan Mumya filmi için geri sayım başladı. İzleyiciler filmin konusunu ve oyuncularını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Vizyona 2017 yılında giren ve hayatı elinden alındığı için intikam ateşi ile yanıp tutuşan kraliçenin hayatının anlatıldığı Mumya filmi için geri sayım başladı. Star Tv ekranlarında ilk defa yayınlanacak olan film hakkında araştırma yapan izleyiciler filmin detaylarını da merak ediyorlar. Peki, Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Kaçta başlayacak?

MUMYA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu. Universal Stüdyoları orijinal 'The Mummy'i bir yeniden çevrimle tekrar canlandırma yoluna gitti ve yönetmen olarak Mama (2013) filminin genç yönetmeni Andrés Muschietti'yi seçti. Senaryo koltuğundaki isimler ise Billy Ray (The Hunger Games) ve Jon Spaiths (Prometheus).

Sıkıca mühürlenmiş olan antik bir mezar yüzyıllardır unutulmuş bir çölde yatmaktadır. Ancak askeri bir operasyon sonucu keşfedilir ve açılır. Zamansız bir şekilde hayatı elinden alınan antik kraliçenin ruhu da uyanmış olur. Yüzyıllar boyunca büyüyen öfkesiyle günümüze uyanan kraliçe insanlığa boyun eğdirmeye ve kendisine yapılanları ödetmeye kararlıdır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mumya filmi, TV'de ilk kez saat 20:00'da Star Tv ekranlarında olacak. 

OYUNCULARI KİMLERDİR?

Tom Cruise

Sofia Boutella

Russell Ira Crowe

Jake Johnson

Courtney B. Vance

Marwan Kenzari

Stephen Thompson

Annabelle Wallis

Mumya filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Star TV film 2019 fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.