Mumya film serisinin yıldızı Brendan Fraser'ın son görüntüsü şaşırttı

53 yaşındaki Kanadalı-Amerikalı oyuncu Brendan James Fraser'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Rol aldığı Mumya filmi ile hafızalara kazınan oyuncunun son görüntüsü hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

İlki 1999 yılında gösterime giren Mumya film serisinin yakışıklı oyuncusu James Fraser son haliyle görenleri şaşırttı. 54 yaşında olan Brendan Fraser, Mumya üçlemesindeki Rick O'Connell rolüyle kariyerinin en iyi dönemini yaşamıştı.

Mumya üçlemesindeki Rick O'Connell rolünün yanı sıra Encino Man, George of the Jungle, Bedazzled, Looney Tunes: Back in Action, Journey to the Center of the Earth, School Ties, Gods and Monsters, The Quiet American ve Crash filmlerindeki rolleriyle de bilinen ünlü oyuncunun son görüntüsü hayrete düşürdü.

Yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyada gündem olan Brendan Fraser'ın son hali için 'zamana yenik düşmüş' yorumları yapıldı. Ünlü oyuncunun kilo aldığı ve gür saçlarının ise döküldüğü görüldü.


İşte Brendan Fraser'ın son hali...

Mumya film serisinin yıldızı Brendan Fraser'ın son görüntüsü şaşırttı

Mumya film serisinin yıldızı Brendan Fraser'ın son görüntüsü şaşırttı - Resim : 2

Mumya film serisinin yıldızı Brendan Fraser'ın son görüntüsü şaşırttı ile ilgili etiketler Brendan Fraser Mumya filmi Rick O'Connell
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.