Multigroup Alanyaspor 2-1 Göztepe maç özeti ve golleri izle - video

PTT 1. Lig'de Göztepe'yi 2-1 yenen Multigroup Alanyaspor Süper Lig'e çıkma maçında büyük bir avantaj elde etti. Maçın geniş özeti ve gollerin videosunu sitemizden izleyebilirsiniz.

Evinde Göztepe'yi konuk eden Multigroup Alanyaspor 90+4'te attığı golle 2-1 kazanarak Süper Lig'e çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Alanyaspor ile Göztepe arasındaki maçın geniş özetini ve gollerini buraya tıklayarak TRT Spor'un internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Sahaya inen Alanyaspor taraftarı Göztepe kalecisi Göktuğ'a saldırdı (via @Goztepelilercom) pic.twitter.com/7aBUTzQrWW

— Alt Ligler TR (@AltLiglerTR) May 7, 2016

Göztepe karşısında 41. dakikada Gökhan’ın golüyle 1-0 geriye düşen Alanyaspor, 55. dakikada Efecan ile durumu 1-1’e getirdi. Dakikalar 90+4’ü gösterdiğinde Emre Akbaba’nın golü Alanya Oba Stadı’nda büyük sevinç yarattı.

Bu sonuçla Alanyaspor 60 puana yükselirken maç fazlasıyla Karabükspor arasındaki puan farkını 4’e yükseltti. Göztepe ise 38 puanla 13. sırada kaldı.

Alanyaspor önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçını kazanırsa direkt Süper Lig’e yükselecek.

Yaşar Kemal Uğurlu, 2 dakika bile fazla olan maça 5 dakika verdi. 90+5'te Alanya'nın golü hem ofsayt hem faul!!!! pic.twitter.com/hcAOdCFe4T

— Aydın Cingöz (@AydinCingoz) May 7, 2016
Multigroup Alanyaspor 2-1 Göztepe maç özeti ve golleri izle - video ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.