Mültecilerin Avrupa hayali acı bitti! 2'si çocuk 3 ölü...

İdlib'de rejim saldırısı sonucu 34 askerin şehit edilmesinin ardından sınır kapıları açılmış, mültecilerin hem karadan hem de denizden Avrupa'ya göçü başlamıştı. O göç yolundan acı bir haber geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sınır kapılarının açıldığını duyurmasıyla birlikte mültecilerin göç yolculuğu başladı.

Berfin Adıcan'ın haberine göre: Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Assos Antik Kenti Sivrice Koyu da, Yunanistan’ın Midilli Adası’na yakın olması nedeniyle mültecilerin en yoğun olarak kullandığı geçiş güzergahlarından biri haline geldi.

Mültecilerin Avrupa hayali acı bitti! 2'si çocuk 3 ölü...

Sivrice Koyu’ndan Yunanistan’a açılmak isteyen yaklaşık 30 kişilik mülteci grubu, lastik botlarla denizin ortasında mahsur kaldı. Botları su alan mültecileri Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı.

Mültecilerin Avrupa hayali acı bitti! 2'si çocuk 3 ölü... - Resim : 2

KARADA KALAN MÜLTECİLER NE OLDUĞUNU ANLAMADI

Karada lastik botlarla Yunanistan’a açılmak için bekleyen 15’e yakın diğer mülteci grubu ise ne olduğunu anlamadan Sahil Güvenlik ekiplerinin kurtarma çalışmalarını izledi.

Mültecilerin Avrupa hayali acı bitti! 2'si çocuk 3 ölü... - Resim : 3

2’Sİ ÇOCUK 3 MÜLTECİ HAYATINI KAYBETTİ

Botlarının su alması nedeniyle 2’si çocuk 3 mülteci, hipotermi nedeniyle hayatını kaybetti.

Mültecilerin Avrupa hayali acı bitti! 2'si çocuk 3 ölü... ile ilgili etiketler Çanakkale Yunanistan Mülteci Çocuk sınır bot
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.