Mültecileri elleri kelepçeli denize atan Yunanistan, FETÖ'cüleri bakın nasıl kurtardı!

Türkiye'den kaçan çoğu asker 8 FETÖ'cünün teknesi denizin orta yerinde bozulunca Yunanistan Sahil Güvenlik ekibi devreye girdi. Kurtarılan hain FETÖ'cüler Girit Adası'na çıkarıldı. O anlar saniye saniye kameraya kaydedildi...

Avrupa’ya gitme hayaliyle yola düşen mültecileri ellerini kelepçeleyerek denize atan, botlarını patlatan Yunanistan, söz konusu FETÖ’cüler olunca denize kırmızı halı sermedikleri kaldı.

Türkiye’den kaçarken Akdeniz’in ortasında kalan çoğu FETÖ’cü eski asker olan 8 kişi Sahil Güvenlik ekibi ile tahliye etti.

YUNAN BALIKÇILAR DA YARDIM ETTİ

FETÖ’cü teröristlerin hem hedef hem de Avrupa’ya geçiş için güvenli transit ülke olarak gördükleri Yunanistan ilginç bir olaya sahne oldu. Edinilen bilgiye kimlikleri açıklanmayan 8 FETÖ’cü, Türkiye’den kaçmak için 14 metre uzunluğunda yelkenli tekne ile yola çıktı. Akdeniz’e açılan teröristler bir süre yol aldıktan sonra tekne arızalandı. Yunan balıkçıların da yardımıyla tekneyi tamir eden FETÖ’cüler yeniden yola koyuldu.

Mültecileri elleri kelepçeli denize atan Yunanistan, FETÖ'cüleri bakın nasıl kurtardı!

İKİNCİ KEZ ARIZA YAPTI

Ancak bir süre yol aldıktan sonra bu kez de teknenin yelkeni kırıldı. Denizin ortasında kalan FETÖ’cüler, yine yardım çağrısında bulununca yine balıkçılar ve Yunan Sahil Güvenlik ekipleri devreye girdi. Akdeniz’e açılan göçmenleri ellerini bağlayarak denize atan, ucu demirli sopalarla botları patlatıp ölüme terk eden Yunan Sahil Güvenlik ekipleri, FETÖ’cüleri Girit Adası'na çekti.

Mültecileri elleri kelepçeli denize atan Yunanistan, FETÖ'cüleri bakın nasıl kurtardı! - Resim : 2

FRANSA’YA GİDECEKLERMİŞ

Bir süre polis nezaretinde limanda bekletildikten sonra adaya alınan FETÖ’cülerin ihtiyaçları giderildi. Yunan basınında çoğunun asker olduğu belirtilen 8 Türk’ün siyasi sığınma talep ettiği belirtildi. Ayrıca FETÖ’cülerin ilk ifadelerinde Fransa’ya gitmek üzere denize açıldıkları aktarıldı. Denizcilik Bakanlığı’nın 8 Türk ile ilgili süreci yakından takip ettiği aktarıldı.

Mültecileri elleri kelepçeli denize atan Yunanistan, FETÖ'cüleri bakın nasıl kurtardı! ile ilgili etiketler Yunanistan FETÖ Sahil güvenlik bot
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.