Mülteci tartışmalarına Arzu Sabancı da katıldı: Ülkemde mülteci istemiyorum

Türkiye'de yaşayan Suriyeli ve Afgan mülteciler tartışmaları son günlerin gündemine oturdu. Tartışmalara dahil olan Arzu Sabancı, "Ülkemde mülteci istemiyorum" yazılı bir görsel paylaşarak, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı." dedi.

Türkiye'deki Suriyeli ve Afgan mülteciler tartışmalarına Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı da katıldı.

Sosyal medyadan, Türkiye'de yaşayan Suriyeliler hakkında paylaşım yapan Sabancı, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı." dedi. Sabancı, "Ülkemde mülteci istemiyorum" yazılı bir görsel de yayımladı.

Arzu Sabancı bu mesajıyla sosyal medyanın gündemine tırmanırken, Sabancı'yı destekleyenler de oldu, eleştirenler de.

Mülteci tartışmalarına Arzu Sabancı da katıldı: Ülkemde mülteci istemiyorum

 

Dün CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yabancı uyruklu kişilerden su faturalarını ve atık vergisini 10 kat fazla alacağını duyurmuş, mülteci düşmanlığı içeren açıklamaları büyük tepki çekmişti.

 

 

Mülteci tartışmalarına Arzu Sabancı da katıldı: Ülkemde mülteci istemiyorum ile ilgili etiketler Arzu Sabancı Mülteci suriyeliler afganlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.