Mukaddes yenge fena kızdı! Kendine sövdü...

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde başrolü üstlendiği 'Mukaddes yenge' rolüyle gönüllerde taht kuran 52 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu, 'psikolojim bozuldu' diyerek sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği cevapla şaşkına çevirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla son zamanlarda dikkat çeken isimlerden oyuncu Esra Dermancıoğlu, psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi.

Mukaddes yenge fena kızdı! Kendine sövdü...

Instagram hesabından bir video paylaşan oyuncu, "Çocuklar size bir şey söyleyeceğim. Ben çok şişmanladım. Benim ağzıma s..çsınlar. Kendime o kadar kızgınım ki... Artık yemek yemeyi sevmiyorum. Bir tek makarna seviyorum. Yemek yemekten midem bulanıyor. Bir tek makarnayı seviyorum. Psikolojim çok bozuk" dedi.

Bir takipçisinin, "Psikolojinin bozuk olduğunu söylemesen kesinlikle anlamayacaktık" yorumuna Dermancıoğlu, "Doktorsunuz demek. Ama değilseniz geçmiş olsun" karşılığını verdi.

Mukaddes yenge fena kızdı! Kendine sövdü... - Resim : 2

 

 

Mukaddes yenge fena kızdı! Kendine sövdü... ile ilgili etiketler Esra Dermancıoğlu Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.