Mukabele saatleri 2021! Tv mukabele saatleri kaçta? Diyanet, Semerkand tv...

Mukabele saatleri 2021 yılı Ramazan ayı için araştırılmaya başlandı. Ramazan ayı ile birlikte müslümanlar, mukabele için artık hazır. Cebrail'in Ramazan ayının her gecei Peygamberimizi ziyaret ederek Kur'an okuması Mukabele olarak adlandırılır. Peki 2021 Mukabele saatleri kaçta? Diyanet Tv mukabele saatleri ve detaylar haberimizde.

Mukabele saatleri 2021 müslümanların gündem konusu. Bu gece kalkılacak ilk sahur öncesi vatandaşlar mukabele saatlerini de internette araştırmaya başladı. Diyanet Tv, Semerkand tv gibi kanallarda Ramazan ayının her gecesi mukabeleye devam ediliyor. Peki kanallarda mukabele saatleri kaçta?

MUKABELE SAATLERİ 2021

Ramazan ayının her gecesi Cebrail (as), Hz. Muhammed (sas)'e gelirdi. Peygamberimiz Kur'an'dan ayetler okurdu, buna "arz" denirdi. Aynı ayetlerin Cebrail tarafından Hz. Peygambere okunması ise "Mukabele" olarak adlandırılır. Peki 2021 mukabele saatleri kaçta?

Mukabele saatleri 2021! Tv mukabele saatleri kaçta? Diyanet, Semerkand tv...

TRT 1'de her gün saat 04:50'de Kur'an-ı Kerim Hatm-i Şerif'i okunacak.

Kanal 7 ekranlarında ise saat 04:30 itibarıyla okumalar gerçekleşecek.

Ünlü hafızlar; Kerim Öztürk, Yunus Balcıoğlu, Ferruh Muştuer, Ali Derman ve Metin Çakar'ın kıraati, tarihi yarımadanın beş büyük camiinden yankılanıyor.

5 Cami 5 Kurra Mukabele programı, Diyanet TV ekranlarında.

Ayrıca Diyanet Tv, Mukabele Tek Nefes Anadolu başlığında her gün saat 15:00'de yayınlanacak. Anadolu'nun güzide şehirlerinden evlerinize misafir oluyor. Edirne, Bursa, Eskişehir, Konya, Mersin, Kahramanmaraş, Sivas, Yozgat, Trabzon ve Erzurum...

Hacı Bayram Camii İmam Hatibi Hafız Yunus Koçan'ın tilavetiyle, Tek Nefes Anadolu, Diyanet TV'de olacak.

 

 

Mukabele saatleri 2021! Tv mukabele saatleri kaçta? Diyanet, Semerkand tv... ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet TV mukabele saatleri 2021
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.