Mukabale Saatleri... 2022 Ramazan Mukabelesi Kanalları ve Başlama Saatleri... Mukabele Saat Kaçta?

Ramazan demek Mukabale demek... 2022 Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tv mukabele saatleri de araştırılıyor. Diyanet TV mukabele saatlerinin belli olmasıyla birlikte TRT 1, Kanal 7 mukabale saatleri de bekleniyor. İşte Ramazan mukabalesi tv saatleri...

Mukabele saatleri Ramazan ayının başlamasıyla gündem oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı takvimle birlikte 2022 yılında kanallardaki mukabele saatleri de belli oldu. Peki Mukabele saat kaçta, hangi kanalda mukabele var? İşte detaylar..

Diyanet TV mukabele saatleri belli oldu. Ramazan 202 mukabele saatlerinin müslümanlar tarafından araştırılmasıyla birlikte özellikle TRT 1 ve Kanal 7 mukabele saatleri gündeme geldi.

Mukabale Saatleri... 2022 Ramazan Mukabelesi Kanalları ve Başlama Saatleri... Mukabele Saat Kaçta?

MUKABELE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Mukabele Diysnet TV'de her gün saat 06:00'da başlıyor.

Kanal 7 mukabele saatleri ise Ramazan ayı boyunca saat 05:15'te ekrana gelecek.

TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif programı ekrana gelecek.

MUKABELE NEDİR?

Bir başkasının Kur’ân-ı Kerîm’i okuyuşunu takip etmek ve bu suretle hatim indirme anlamında kıraat terimi.

Mukabale Saatleri... 2022 Ramazan Mukabelesi Kanalları ve Başlama Saatleri... Mukabele Saat Kaçta? ile ilgili etiketler mukabele saatleri diyanet tv mukabele mukabele saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.