Müjdemi İsterim Filminin Konusu Nedir? Müjdemi İsterim Oyuncuları Kimler?

Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in başrollerinde olduğu Müjdemi İsterim filmi 18 Kasım'da sinemalarda gösterime giriyor. İlk fragmanı bugün yayınlanan Müjdemi İsterim filminin konusu nedir? Müjdemi İsterim oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı'nın yaptığı ve senaryosunu Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Kaya'nın yazdığı Müjdemi İsterim filmi 18 Kasım'da sinemalarda gösterime giriyor. İlk fragmanı yayınlanan Müjdemi İsterim Oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte detaylar...

MÜJDEMİ İSTERİM KONUSU NEDİR?

Komedi türünde çekilen Müjdemi İsterim filminin konusunu kendilerini bir anda bir cinayet davasının içinde bulan Bulut ve Müjde'nin başından geçenlerini ele alıyor. Bulut ve Müjde, üzerlerine atılan cinayeti çözmenin yolunu arar. İçine düştükleri kabustan kurtulmak için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan Bulut ve Müjde, bu süreçte kendilerini beklenmedik maceraların içinde bulur.

MÜJDEMİ İSTERİM OYUNCULARI KİMLER?

Yapımını TMC'nin yapımcılığını da Erol Avcı'nın üstlendiği Müjdemi İsterim'in oyuncuları arasında Ecem Erkek, Mehmet Özgür, Ahmet Kural ve İlker Aksum yer alıyor.

Müjdemi İsterim Filminin Konusu Nedir? Müjdemi İsterim Oyuncuları Kimler? ile ilgili etiketler Müjdemi İsterim Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.