Müjdat Yetkiner Ali Koç'a küfür mü etti?

Fenerbahçe'nin görevine son verdiği Müjdat Yetkiner hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Yapılan haberlerin sonucuda Yetkiner'in hayatı ve küfür iddialarına yönelik açıklamaları araştırılmaya başlandı. Peki, Müjdat Yetkinere kimdi? Küfür iddialarına ne cevap verdi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Fenerbahçe tarafından görevine son verilen Müjdat Yetkiner süreçle alakalı konuştu. Yapılan haberlerin ardından Yetkiner'in açıklamaları araştırılmaya başlandı. Yapılan haberlerin sonucuda Yetkiner'in hayatı ve küfür iddialarına yönelik açıklamaları araştırılmaya başlandı. Peki, Müjdat Yetkinere kimdi? Küfür iddialarına ne cevap verdi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Müjdat Yetkiner Ali Koç'a küfür mü etti?

Fenerbahçe'de alt yapı koordinatörü ve scout direktörü olarak görev yaptığı süre boyunca, bir dedikodu yüzünden kulüpten uzaklaştırıldığını söyleyen Müjdat Yetkiner şu açıklamaları yaptı:

"BİR DEDİKODUYLA UZAKLAŞTIRILDIM"

Bir dedikoduyla Fenerbahçe kulübünden uzaklaştırıldım. Beni kimse Fenerbahçe kulübünden tasfiye edemez.

"AZİZ YILDIRIM BENİM LİDERİMDİ, ONU SATAMAZDIM"

Ben Aziz Yıldırım'ı satmadım. Satamazdım. Ali Koç beni aradı. Beni aradığında kongre bitmişti Pazartesi günü ben kulübe gelmedim. Alt yapı koordinatörü ve scout direktörüyüm. Salı günü 14:00'te geldim. Randevu talep ettim başkandan. Ben bıraktım, biz kaybettik dedim. Bundan sonra Ali Koç kulübü iyi yönetsin, biz de yardımcı oluruz dedim.

"ALİ KOÇ'A KÜFÜR ETMİŞİM! ETMEDİM!"

Saffet, ben ve Kemalettin kahve içiyorduk. Kemalettin ve Saffet ile futbol okulu seçmelerini izliyorduk. Maçı izledikten sonra Ali Koç beni aradı. Bana küfür ediyorsun dedi. Ali Koç'a küfür ediyormuşum ben. Ben Ali Koç'a küfür etmedim. Etmem, edemem. Koç ailesine hayatta küfür edemem.

"ALİ KOÇ'A KIZMIYORUM"

Ben bu kulüpte 4 sene alt yapı direktörlüğü yaptım. 3 Türkiye şampiyonluğu ve finalim var. Comollli'nin tüm profesyonel ilgili yaptığı sözleşmelerin amiri benim. Bizler kenara atılacak adamlar değiliz. Bizlerin yaptığı hizmeti bu camia zaten takdir ediyor. Ali Koç'a hiç kızmıyorum.

MÜJDAT YETKİNER KİMDİR?

Müjdat Yetkiner, 16 Kasım 1961'de İstanbul'da dünyaya geldi.

Altyapı kariyerine Kabataş Altınmızrak Spor Kulübü'nde adım atan Yetkiner, 1979'da Fenerbahçe'ye imza attı.

1979-1996 yılları arasında Fenerbahçe'de top koşturan kaptan, sarı-lacivertli takımın formasını en çok giyen futbolcu unvanının sahibidir.

Fenerbahçeli taraftarların 'Miço' lakabını verdiği Yetkiner, sarı-lacivertli formayla 763 maça çıktı.

Yetkiner; 1982-83, 1984-85 ve 1988-89 yıllarında Fenerbahçe'yle birlikte şampiyonluk kupalarını kaldırdı.

Lig şampiyonluklarının yanı sıra Yetkiner iki Türkiye Kupası ve üç Cumhurbaşkanlığı Kupası başarısı yaşadı.

Eski ismiyle 1. Lig'de 429 maça çıkan Yetkiner 23 gol attı.

Müjdat Yetkiner ayrıca 42 kez A Milli Takım forması giydi.

ALİ KOÇ KİMDİR?

Koç Holding'in internet sitesinden alınan bilgilere göre; 1967 yılında dünyaya gelen Ali Koç, Yükseköğrenimini Rice Üniversitesi (ABD) İşletme Fakültesi’nin ardından Harvard Üniversitesi (ABD) yüksek lisans programıyla sürdürmüştür.

İş hayatına 1990’da American Express Bank’ta Yönetici Yetiştirme Programı ile başlamış, 1992-1994 yılları arasında Morgan Stanley Yatırım Bankası’nda Analist olarak çalışmıştır. 1997 yılında Koç Holding Stratejik Planlama Grubu bünyesinde Yeni İş Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başlamış, 2010 yılına kadar Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı, Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanlığı gibi üst düzey görevlerde bulunmuştur. 30 Ocak 2008’den bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Y. Koç, Şubat 2016’dan bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir. 1997 yılından bu yana Ford Otosan Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta olan Ali Y. Koç, 10 Aralık 2012 tarihinde Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur.

Ali Y. Koç, aynı zamanda Ark İnşaat, Bilkom, Digital Panorama, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri, Koç Finansal Hizmetler, Koç Sistem, Koçtaş, Otokar, Otokoç, Setur ve Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini üstlenmiştir. Bu görevlerine ek olarak, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak için, URAK - Ulusal Rekabet Araştırmaları Derneği’nde Başkan, Endeavor Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK’de Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD’da Yönetim Kurulu Başka Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Harvard Üniversitesi, Bank of America ve CFR’da Global Danışma Kurulu Üyesidir.

Müjdat Yetkiner Ali Koç'a küfür mü etti? ile ilgili etiketler Ali Koç küfür Müjdat Yetkiner iddiaları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.