Müjdat Gezen'in pasaportuna el konulmuştu!

Yurt dışında sahneleyeceği tiyatro oyunu için bu sabah havalimanına giden Müjdat Gezen'in çıkışına izin verilmedi. Gezen'in pasaportuna el konulduğu belirtildi. Gezen'in avukatı Celal Ülgen, emniyetin olayın sistemsel bir arızadan kaynaklandığını belirterek özür dilediğini, Gezen'in oyuna yetişmeye çalışacağını ifade etti.

Bu sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Müjdat Gezen'in yurtdışına çıkışına izin verilmedi.

Tiyatro oyunu ekibi uçağa binerken pasaportuna el konulan Gezen Türkiye'de kaldı.

Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gezen'in pasaportuna el konulduğunu duyururken, "Büyük rezalet yurt dışına çıkış yasağı kaldırılan Müjdat Gezen şu anda yurt dışına çıkamıyor çünkü pasaportu iptal edilmiş. Sabiha Gökçen’de pasaportuna el konuldu ve geri dönüyor." ifadelerini kullandı.

bir süre sonra Ülgen ikinci bir tweet daha attı. Ülgen, emniyetin pasaporta el koyma olayının sistemsel bir arızadan kaynaklandığını belirterek özür dilediğini belirtti. 

Müjdat Gezen'in pasaportuna el konulmuştu!

NE OLMUŞTU?

Halk Tv'de yayınlanan "Halk Arenası" programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında Aralık ayında soruşturma başlatılmıştı.

24 Aralık'ta polis nezaretinde adliye getirilen Akpınar ve Gezen savcı tarafından adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilmiş, mahkeme de, Akpınar'ı ve Gezen'i, yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir imza atmaları şartıyla serbest bırakmıştı.

23 Ocak'ta Müjdat Gezen'in yurtdışına çıkış yasağı kaldırılmıştı.

Müjdat Gezen'in pasaportuna el konulmuştu! ile ilgili etiketler Sabiha Gökçen Havalimanı Müjdat Gezen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.