Muhteşem Yüzyıl oyuncusuna hapis şoku!

Oyuncu Adnan Koç, 2018 yılında hakkında takip kararı çıkan bir uyuşturucu satıcısından uyuşturucu madde alırken yakalandı. Diğer taraftan, bu sırada çıkan tartışmada 6 polis yaralandı. Sanıklar arasındaki Koç'a ise 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre, bir uyuşturucu satıcısından uyuşturucu madde alırken yakalanan ve bu sırada çıkan tartışmada 6 polisin yaralanmasına sebep olan sanıkların arasında yer alan Muhteşem Yüzyıl'ın Behram Paşası Adnan Koç, 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Muhteşem Yüzyıl oyuncusuna hapis şoku!

Mahkemenin kararını bir üst mahkemeye taşıyan Adnan Koç, kararın yerinde olmadığını ifade ederek bozulmasını talep etti.

Ancak İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 25. Ceza Dairesi, verilen cezanın yerinde olduğuna hükmederek oyuncu Adnan Koç’un talebini reddetti.

Muhteşem Yüzyıl oyuncusuna hapis şoku! - Resim : 2

Muhteşem Yüzyıl oyuncusuna hapis şoku! ile ilgili etiketler mahkeme uyuşturucu adnan koç Muhteşem Yüzyıl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.