Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda?

Dizi piyasasının ateşini yükseltecek ikili, yeni sezonda seyircilerle buluşacak. İki ünlü oyuncunun başrol paylaşacağı Muhteşem İkili nedir? Konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Diziyle ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Muhteşem İkili'nin hazırlıkları sürüyor. İki zıt karakterli komiseri canlandıracak oyuncuların belli olduğu Muhteşem İkili nedir? Konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? Ne zaman yayınlanacak? Soruların yanıtları ve oyuncularla ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda?


Kerem Bürsin ile İbrahim Çelikkol, Kanal D'de bu sezon yayınlanacak Muhteşem İkili dizisinde bir araya geliyor. Dizide birbirine zıt iki komiseri canlandıracak ikili yeni sezonda Muhteşem İkili ile izleyici karşısına çıkacak.


MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİ KONUSU NE? OYUNCULAR KİM?
Yakında Kanal D’de ekran hayatına başlayacak, sezonun en iddialı projelerinden biri olan Muhteşem İkili’de İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komisere hayat verecek.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise, Çağatay Tosun oturuyor.

Etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla çok konuşulacak "Muhteşem İkili" için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 2

KEREM BÜRSİN
Kerem Bürsin 4 Haziran 1987, İstanbul doğumlu Türk oyuncudur.

Biyografi
Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 3

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 4

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu. Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'da Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 5

Filmografi
Sinema ve TV Filmleri
2006 Thursday Grauss
2007 Strawberry Melancholy Travis Bağımsız film
2010 Wendigo Andy
Sharktopus Andy Flynn TV Filmi
2013 Palace of the Damned Adam
2014 Unutursam Fısılda Erhan Sinema Filmi
2018 İyi Oyun Sinema Filmi

TV Dizileri
2013-2014 Güneşi Beklerken Kerem Sayer/Güneş Sayer Başrol Oyuncusu
2014 Ulan İstanbul Yiğit Kılıç Konuk Oyuncu
2014-2015 Şeref Meselesi Başrol Oyuncusu
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek Ali Smith Başrol Oyuncusu

Kısa Film
2006 Rozar Man Macalester
2007 The Architect Craig Belmont
2008 Killian Lennox

Tiyatro
Harold's Fall
Mariner
The Music Man
Fiddler on The Roof
All out

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 6


İBRAHİM ÇELİKKOL
İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski modeldir.

Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 7

Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 8

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır. Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat Aslan karakterine hayat verdi.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? - Resim : 9

Filmografisi
2008 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Dizi
2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi
2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi
2010 2011 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi
2012 Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film
2011-2012 İffet Cemil Özdemir Dizi
2013-2014 Merhamet Fırat Kazan Dizi
2014 Sadece Sen Ali Film
2014 Reaksiyon Oğuz Dizi
2016 Seddülbahir 32 Saat Mehmet Çavuş Dizi
2016 Kördüğüm Ali Nejat Karasu Dizi
2017 Siyah Beyaz Aşk Ferhat Aslan Dizi

Muhteşem İkili konusu ne? Oyuncuları kim? Hangi Kanalda? ile ilgili etiketler Muhteşem İkili Kerem Bürsin İbrahim Çelikkol konusu ne hangi kanalda ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.