Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! MKC ölecek mi? Muhteşem İkili final bölümü izle!

Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Muhteşem İkili nefes kesecek final bölümüyle saat 20:00'da son kez izleyicisinin karşısına çıkacak.Reytinglere yenik düşen dizi için final kararı alınmıştı. MKC hayatını tehlikeye atarak Barca'yı kurtamak için operasyona katılması büyük takdir topluyor. MKC hayati tehlikesi olan ameliyata giriyor.Peki Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! MKC ölecek mi? Muhteşem İkili final bölümü izlemek için detaylar...

Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! Ekranlara bir dizi daha veda ediyor.Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili 12.son bölümüyle son kez sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Barca'yı zor bir görev bekliyor.Kendisi için hayatını riske eden MKC'nin ameliyata girmesinin ardından yakaladığı adamın söylediği sözler sonrasında ne yapacağı merak konusu olmuş durumda.Final bölümünde yaşanacak aksiyon sahneleri izleyenleri ekranlara kilitleyeceğe benziyor.Kaan babasının ameliyatına girmesi sonrasında annesi ve halasına destek olmaya çalışıyor.Peki Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! MKC ölecek mi? Muhteşem İkili final bölümü izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Barca, Profesör tarafından kapalı bir zindanda tutulurken MKC, hastalığıyla boğuşmaktadır. Ameliyat olması için vakti olmayan MKC, yaşamı pahasına Barca’yı bulmak için yola koyulur.

Profesör, Barca’nın gizli görevde arkasında kim olduğunu öğrenmek için emniyetten bir köstebeğe ihtiyaç duyar. Birimdeki en zayıf halka Ahsen’dir. Profesörün artık Muhteşem İkili’nin yanında bir müttefiki vardır.

MUHTEŞEM İKİLİ 12. FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Barca ve MKC, zorlu görevlerin üstesinden gelmeyi başarırlar. İkili düşmanlara karşı birlikte hareket ederek, onları alt etmeyi başarır. Şimdi sıra Yağmur ve Nilüfer'e gelir ve işleri hiç olmadığı kadar zorludur.

 Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! MKC ölecek mi? Muhteşem İkili final bölümü izle!

   Muhteşem İkili, heyecan dolu bölümüyle 22 Kasım Perşembe akşamı Kanal D'de!
Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU

Muhteşem İkili dizisinin ilk fragmanı yayında! Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin'in olduğu "Muhteşem İkili" yakında Kanal D'de Başlıyor!

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise, Çağatay Tosun'un oturduğu dizide İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komisere hayat verecek.

MUHTEŞEM İKİLİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC Avrupa yakasının; herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ise Anadolu yakasının en iddialı Organize Şube komiserleridir. Tüm polis teşkilatı bilir ki bu iki adam birbirlerinden nefret eder. Geçmişten, ta polis akademisinden gelen rekabetleri bir yana, aralarındaki asıl mesele son derece duygusal ve kişisel bir meseledir.

Yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki polisi dev bir uyuşturucu baskını karşı karşıya getirir. İkili bu işin sonunda çok güçlü bir ortak düşman edinmiş olurlar. MKC ve Barca kendilerini giderek daralan bir çemberin ortasında, sevdiklerinin ve kendilerinin hayatları için mücadele ederken bulurlar.

İBRAHİM ÇELİKKOL

14 Şubat 1982 yılında Kocaeli İzmit'te dünyaya gelen İbrahim Çelikkol; oyunculuk kariyerinden bir süre önce modellikle de uğraşmıştır. Özel hayatında da önemli gelişmeler yaşanan Çelikkol, geçtiğimiz ay mimar Mihre Mutlu ile nişanlanmıştı. Daha sonra yakın bir tarihte İbrahim Çelikkol ve nişanlısı sürpriz bir şekilde evlendiler.

Hayatının bir döneminde profesyonel anlamda basketbol oynayan Çelikkol, hatırı sayılır başarılar elde ederek; Genç Milli Basketbol takımına girdi ve lig maçlarında oynadı. Daha sonra kariyerini oyunculukta ilerletmek isteyen Çelikkol, oyunculuk derslerine ağırlık verdi.

İbrahim Çelikkol'un bugünlere gelmesinde büyük rolü olan Osman Sınav, oyunculuk kapılarını araladı. İlk oyunculuk deneyiminde başrolü oynadı. 2008 yılında Osman Sınav'ın çektiği "Pars Narkoterör" dizisinde "Baş komiser Şamil Baturay" rolüne hayat verdi.

2009 yılında TRT1'de ekrana gelen "M.T.A." dizisinde rol aldı. 2010 yılına gelindiğinde Fox TV'de "Keskin Bıçak" ve Show TV'de "Karadağlar" dizilerinde oynadı. 2011 yılında İffet dizisinde "Cemil" karakterine hayat verdi.

2012 senesinde büyük bir gişeye imza atan Fetih:1453 filminde oynadığı "Ulubatlı Hasan" rolüyle büyük yankı uyandırdı.

2013 yılında başrollerini Özgü Namal, Burçin Terzioğlu ve Mustafa Üstündağ ile beraber paylaştığı "Merhamet" dizisinde rol aldı.

2014 yılında "Kod Adı Reaksiyon" dizisinde Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur ile beraber oynadı. Yine aynı yıl 'Sadece Sen' adlı sinema filminde Belçim Bilgin ile başrolleri paylaştı.

2015 yılında "Kördüğüm" dizisiyle televizyon ekranlarına geri dönen İbrahim Çelikkol 2016 senesinde ise, TRT ekranlarının mini dizisi Seddülbahir 32 Saat'te "Mehmet" rolüne hayat verdi.

2017 yılına gelindiğinde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan "Siyaz Beyaz Aşk" dizisinde Ferhat rolüne hayat verecek. Dizide başrolü paylaştığı oyuncu ise "Aslı" rolü ile başarılı oyuncu Birce Akalay olacak.

Rol Aldığı Yapımlar;

Pars Narkoterör (2007)
M.T.A. (2009)
Karadağlar (2010)
Keskin Bıçak (2010)
İffet (2011)
Fetih 1453 (2012)
Merhamet (2013)
Sadece Sen (2014)
Kod Adı Reaksiyon (2014)
Kördüğüm (2015)
Seddülbahir 32 Saat (2016)

KEREM BÜRSİN

Kerem Bursin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Soyadının doğrusu Bürsin. Amerika'da (ü) olmadığı için (u) oluyor. Bir ablası vardır. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), en sonunda da ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı.

2002 yılında on beş yaşındayken ABD'ye taşınıp Teksas'a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi. Liseyi Teksas'da bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston'a taşındı ve Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı. Üniversite bittikten sonra da Los Angeles'a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Kerem Bursin, Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.

2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Ayrıca 2014 yılında "Şeref Meselesi" adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

Ocak 2015 yılında ise Mavi Jeans'ın, reklamlarında oynadı.

Filmleri :

2006 - Rozar Man
2006 - Thursday
2007 - The Architec
2008 - Killian
2010 - Sharktopus
2010 - Kiss of Death
2013 - The Living Dead
2013 - Palace of the Damned
2013 - 2014 - Güneşi Beklerken (dizi)
2014 - Unutursam Fısılda (film)
2014 - Şeref Meselesi (dizi)

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

Öykü Karayel kimdir, Öykü Karayel, 1990 yılında tek yumurta ikizi kardeşi Ezgi ile İstanbul'da doğmuştur. Çemberlitaş Kız Lisesi mezun oldu. Lise son sınıfta iken Kenter Tiyatrosu akademisinde kısa bir eğitim aldı ve daha sonra 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. Konservatuarda iken beş ay değişim programıyla birlikte Londra'ya tiyatro okumaya gitti.

Daha konservatuar öğrencisi iken Tiyatro Krek'de 2010 yılında oynamaya başlayan "Güzel Şeyler Bizim Tarafta" adlı oyunda Ayşe rolünü oynamaya başladı.

İlk profesyonel deneyimi olan, "Güzel Şeyler Bizim Tarafta" adlı tiyatro oyunundaki "Ayşe" rolüyle, 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri'nde, "Efes Özel Ödülü"nü ve "Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü"nü kazandı.

2011-2013 yılları arasında "Kuzey Güney" adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Kaan Taşaner ile birlikte rol aldı. Öykü Karayel, aynı zamanda sertifikalı bir su altı dalış uzmanıdır.

Ödülleri :

2011 – 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri- Efes Özel Ödülü – Güzel Şeyler Bizim Tarafta

2011 – Tiyatro Eleştirmenleri Birliği – Genç Yetenek Ödülü- Güzel Şeyler Bizim Tarafta

Oynadığı Tiyatro Oyunları:

2014 – Katil Joe, (yazan: Tracy Letts), tiyatro.iN

2010 – Güzel Şeyler Bizim Tarafta, (yazan: Berkun Oya), Tiyatro Krek

 

Muhteşem İkili 12.bölüm full izle! MKC ölecek mi? Muhteşem İkili final bölümü izle! ile ilgili etiketler canlı izle Kanal D Muhteşem İkili
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.