MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, ‘Haber Analiz’de vefatının 12. yılında Muhsin Yazıcıoğlu suikastının perde arkasını değerlendirdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009’da seçim çalışmaları için miting yaptığı Kahramanmaraş’tan Yozgat’a giderken bilinmeyen bir sebepten dolayı helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Helikopterin düşme sebebiyle ilgili birçok iddianın ortaya çıkması, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yakalanan darbeci Astsubay Üstçavuş Aydın Özsıcak'ın, düşen helikoptere kısa sürede ulaşıp diğer ekiplere iletmeyen ve helikopterin GPS cihazını sökerken görüntülenen kaza kırım ekibindeki astsubaylardan biri olması sebebiyle akıllara bir suikast planını ve ‘Arkasında FETÖ’nün parmağı mı var?’ sorusunu beraberinde getirdi. Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili günümüzde kazanın oluş biçimi ve kaza sonrasında yaşanan ihmaller hala tartışılıyor.

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ!

Muhsin Yazıcıoğlu suikastının perde arkasında yaşananlar Mevlüt Yüksel ile 'Haber Analiz'de!

Mevlüt Yüksel ile 'Haber Analiz' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ! ile ilgili etiketler Muhsin Yazıcıoğlu Helikopter kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.