Muhsin Yazıcıoğlu şehadetinin 10. yılında!

Yarın Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 10. yıl dönümü. Aradan geçen 10 yılın ardından Türkiye, Yazıcıoğlu'nu unutmadı.

Muhsin Yazıcıoğlu, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri İsmail Güneş ve beraberindeki 4 kişiyle birlikte helikopterle mitinge giderken Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında meydana gelen elim kazanın ardından Türkiye, Muhsin Yazıcıoğlu gibi büyük bir siyasi figürünü kaybetti.

ARADAN 10 YIL GEÇTİ

Aradan geçen 10 yılın ardından her sene olduğu gibi bu 25 Mart'ta da Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve helikopter kazasında hayatını kaybeden şehitleri hasretle yâd ediyor.

DESTİCİ'DEN ANLAMLI PAYLAŞIM

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'de, sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir video ile Yazıcıoğlu'nu andı. 

Destici, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Şehadeti'nin 10.yılında Şehit Liderimiz #MuhsinYazıcıoğlu'nu rahmetle, özlemle, şükranla ve saygıyla yâd ediyoruz."

Muhsin Yazıcıoğlu şehadetinin 10. yılında! ile ilgili etiketler BBP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.