Muhittin Böcek'ten iyi haber geldi

17 Ağustos'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüse yakalandığını duyuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ağırlaşınca 7 Eylül tarihinde yoğun bakım servisine alınmış, durumu bir süre ciddiyetini korumuştu. Daha önce yapılan açıklamalarda Böcek'in durumuyla ilgili kesin bilgiler verilmezken, Böcek'ten 1.5 ay sonra sevindiren bir haber geldi.

Koronavirüse yakalanan ve 7 Eylül'de yoğum bakıma alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili aylar sonra sevindiren bir haber geldi.

KÖFTE YİYİP KAHVE İÇTİ

Gazeteci ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, 7 Eylül'den sonra ilk kez çorba içen Muhittin Böcek'in dün akşam da köfte yediğini ve kahvesini içtiğini söyledi.

"BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİYOR"

Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir 'mucize' gerçekleşiyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 7 Eylül'den beri ilk kez çorba içtiğini duyurmuştum. Başkan, çorbanın ardından akşam saatlerinde köfte yedi. Yatağında doğrulup kahvesini içti. Her şey yolunda giderse başkan bir süre sonra görevine döner" ifadelerini kullandı.

TEDAVİSİ İKİ AYDIR SÜRÜYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu ve hastaneye yatırıldı. Koronavirüsü yenen ancak akciğerlerinde hasar oluşan Başkan Muhittin Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alındı ve entübe edildi. Başkanın tedavisi o tarihten bu yana yoğun bakımda sürüyor.

Muhittin Böcek'ten iyi haber geldi ile ilgili etiketler Muhittin Böcek Koronavirüs antalya belediye başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.