Muhittin Böcek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

17 Ağustos tarihinde koronavirüs nedeniyle tedaviye alınan ve sağlık durumunun ağırlaşması üzerine uzun süre yoğun bakımda tedavi gören Muhittin Böcek, paylaştığı videoyla sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Böcek konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs nedeniyle tedaviye alınmıştı. Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül'de yoğun bakıma alınan ve 64 gün kalan Böcek, 9 Kasım'da normal servise çıkarıldı. 

Dün doktoru tarafından taburcu olacağı açıklanan ve 105 gün sonra ilk kez görüntülenen Böcek, bugün bir de video mesaj yayınladı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuna ilişkin bilgiler veren Böcek'in, tedavi sürecinde yanında olduğu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Böcek konuşmasında, ''Bu zorlu süreci atlatmamda destekleriyle katkı koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve Ata dostumuz Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na minnetlerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı. 

Muhittin Böcek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür - Resim : 2

Muhittin Böcek'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ile ilgili etiketler Muhittin Böcek Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Korona teşekkür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.