Muhittin Böcek hakkında mucizevi gelişme

Daha dün, doktorları hala durumunun ciddiyetini koruduğunu söylüyordu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için. CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Böcek'in son durumunu "Bir mucize gerçekleşiyor" sözleri ile duyurdu. Yarkadaş, 7 Eylül'den bu yana yoğun bakımda tutulan Böcek'in bugün ilk kez çorba içtiğini, akşam saatlerinde ise köfte yiyip kahve içtiğini paylaştı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos tarihinde Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. 

Hastanede tedavi altına alınan Böcek, durumunun ağırlaşması üzerine 7 Eylül'de yoğun bakıma kaldırıldı.

24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Böcek'e solunum kaslarında oluşan sorun nedeniyle daha rahat nefes alabilmesi için  tkakeostomi (nefes borusuna delik açılması) işlemi uygulanmıştı...

7 Eylül'den itibaren tedavisi yoğun bakımda sürdürülen Böcek hakkında salı günü bilgi veren doktorları durumunda olumlu gelişmeler olduğunu ancak ciddiyetini de koruduğunu ifade etmişlerdi.

Açıklamada Böcek'e yoğun bakımda verilen mekanik desteklerin aşamalı olarak azaltıldığı da yer almıştı.

Bugün Muhittin Böcek'in durumuyla ilgili CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın deyişi ile mucizevi bir gelişme yaşandı.

Yarkadaş Böcek hakkındaki o mucizeyi sosyal medyadan şu mesaj ile duyurdu:

"Bir 'mucize' gerçekleşiyor. Antalya BB Muhittin Böcek'in 7 Eylül'den beri ilk kez çorba içtiğini @halktvcomtr'de duyurmuştum. Başkan, çorbanın ardından akşam saatlerinde köfte yedi. Yatağında doğrulup kahvesini içti. Her şey yolunda giderse başkan bir süre sonra görevine döner."

Muhittin Böcek hakkında mucizevi gelişme

Muhittin Böcek hakkında mucizevi gelişme ile ilgili etiketler Muhittin Böcek Antalya Barış Yarkadaş kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.