Muhittin Böcek 109 gün sonra taburcu edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 109 günlük Koronavirüs savaşını kazandı ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Böcek tedavi süreciyle İlgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere siyasilere ve kendisine dua eden herkese teşekkür etmişti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, 17 Ağustos tarihinde yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkmış ve 21 Ağustos tarihinde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı.

Aradan geçen süre içinde astım ve şeker hastalığı sebebiyle durumu ağırlaşan Başkan Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakıma alınmıştı. Böcek'in 12 Eylül tarihinde yapılan Kovid-19 testi negatif çıkarken, uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunduğu özel hastaneden 25 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

AÜ Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Başkan Böcek, yoğun bakımdaki 64 günün ardından 9 Kasım'da normal servise alındı. Başkan Böcek taburcu olduğunu sosyal medyasından evinde çekilen bir fotoğrafıyla birlikte, "Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşehrilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum" ifadeleriyle duyurdu.


Muhittin Böcek 109 gün sonra taburcu edildi ile ilgili etiketler Muhittin Böcek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Korona tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.