Mühendislik alanlarında %100 tam burs veren üniversite hangisi?

2021-2022 tercih döneminde Kimya, Makine, Mekatronik Mühendisliği ile Mimarlık alanlarında %100 tam burs veren İSTÜN; Bilgisayar, Endüstri, Endüstriyel Tasarım ve Yazılım Mühendisliği ile Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında öğrencilere %50 burs imkanı sunuyor. İşte, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi'nin %100 tam burs verdiği alanlar...

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi; 2020-2021 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Türkiye’de ilklerden olan İlaç Araştırma Geliştirme Enstitüsü’nde faaliyet gösteren ve %100 doluluk oranı ile en çok tercih edilen vakıf üniversiteleri arasında üst sıralarda yerini aldı.

2021-2022 tercih döneminde ise ilave olarak öğrencilerin ilk 3 tercihlerinden birisini İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (İSTÜN) olarak yapması halinde %50 ek tercih burs imkanı vermektedir.

Bilgiç Vakfı önderliğinde, sağlık sektöründe 30 yılı aşkın süredir edinilen deneyim ve akademik-sanayi iş birliklerinin sağladığı avantaj ve bilgi birikimi ile kurulan İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi; Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültelerinin İngilizce programları, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu ile öğrencilere çok farklı seçenekler sunmaktadır.

Mühendislik alanlarında %100 tam burs veren üniversite hangisi?

%100 tam burslu olan Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Mimarlık ile %50 burslu olan Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik Yazılım Mühendisliği bölümleriyle geleceğin mühendislerini ve mimarlarını yetiştiriyor.

%100 TAM BURSLU BÖLÜMLER

• Kimya Mühendisliği

• Makine Mühendisliği

• Mekatronik Mühendisliği

• Mimarlık

%50 BURSLU BÖLÜMLER

• Bilgisayar Mühendisliği

• Endüstri Mühendisliği

• Endüstriyel Tasarım Mühendisliği

• Moleküler Biyoloji ve Genetik

• Yazılım Mühendisliği

Mühendislik alanlarında %100 tam burs veren üniversite hangisi? ile ilgili etiketler İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi İSTÜN %100 Burs Tam Burs mühendislik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.