Muharrem Sarıkaya, her sabah konuk olduğu yayına çıkmadı

İHA kameramanı Ahmet Demir'e attığı tokatla büyük tepki çeken gazeteci Muharrem Sarıkaya ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sarıkaya, yaşanan skandaldan sonra her sabah konuk olduğu Habertürk yayınına katılmazken, kanal yönetiminin bugün Sarıkaya'yla ilgili kararını vereceği iddia edildi.

Canlı yayın esnasında kendisine yardımcı olmaya çalışan kameramana tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya, Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından bir özür açıklaması yapan Sarıkaya, kendisine yönelik tepkileri hafifletmeyi başaramazken, sosyal medya üzerinden yorum yapan çok sayıda kişi Habertürk yönetimine gazeteci Sarıkaya ile ilgili bir karar verilmesi için çağrıda bulundu.

KANAL YÖNETİMİNİN BUGÜN BİR KARAR VERECEĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Tepkilerin odağındaki Muharrem Sarıkaya ile ilgili bu sabah ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarıkaya, Habertürk ekranlarında hafta içi her gün konuk olduğu sabah programına katılmadı. Tecrübeli gazetecinin durumuna bugün kanal yönetiminin karar vereceği iddia ediliyor.

Muharrem Sarıkaya, her sabah konuk olduğu yayına çıkmadı

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, 17 Aralık Cuma günü, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Canlı olarak yayınlanan söyleşi sırasında Sarıkaya'nın ses konusunda yaşadığı problemler ekrana yansıdı. Ekrana yansımayan görüntülerde ise Sarıkaya'nın ses problemini çözmeye çalışan İHA kameramanı Ahmet Demir'e tokat attığı ortaya çıktı. Skandal görüntünün servis edilmesi sonrasında Türkiye ayağa kalkarken, Muharrem Sarıkaya'ya yönelik tepkiler de çığ gibi büyüdü.

 

Muharrem Sarıkaya, her sabah konuk olduğu yayına çıkmadı ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Habertürk canlı yayın iha kameramanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.