Muharrem Sarıkaya Habertürk'ten kovuldu mu? Son dakika iddiası!

İHA kameramanı Ahmet Demir’e Habertürk TV kanalında tokat atan Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın kanaldan kovulduğu iddia edildi. Sosyal medyada ise Muharrem Sarıkaya’ya olan öfke bitmedi. Peki, Muharrem Sarıkaya kovuldu mu?

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde İHA kameramanı Ahmet Demir’e tokat atan Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın Habertürk TV kanalından kovulduğu iddia edildi.

Son gelen iddialar doğrultusunda Muharrem Sarıkaya'nın Habertürk ile olan ilişkisine son verildiği belirtildi.

Sarıkaya, görüntülerin ortaya çıkmasından hemen sonra gelen tepkilere cevap olarak sosyal medya hesabından, “Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Mürdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziüantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…” ifadelerine yer vermişti.

Muharrem Sarıkaya Kimdir?

1961 yılında Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde dünyaya gelen Muharrem Sarıkaya alevidir. Annesinin adı Fitnat babasının adı ise İbrahim Sarıkaya’dır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Sarıkaya, Ankara’da Barış Gazetesi’nde mesleğe ilk adımını attı.

Daha sonrasında Hürriyet Gazetesi Ankara temsilciliğinde görev alan Sarıkaya buradan da Sabah Gazetesi’ne transfer oldu. 18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker’in istifasıyla Habertürk TV kanalında görev almaya başladı.

1 Nisan 2020 tarihinde Ciner Medya’nın Ankara temsilcisi oldu. Mehtap Sarıkaya ile evli olan Muharrem Sarıkaya’nın Can Sarıkaya adında bir de oğlu vardır.

Muharrem Sarıkaya Habertürk'ten kovuldu mu? Son dakika iddiası! ile ilgili etiketler Muharrem Sarıkaya Habertürk istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.