Muharrem İnce’nin yüzüne ne oldu? İşte o şişliklerin sırrı!

CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, bugün partisinin Kırşehir il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan İnce’yi görenler yüzündeki değişikliğe şaşırdı

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Pandeminin azalma göstermesi özellikle siyasette yeniden hareketlilik getirdi. CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran, eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin önümüzdeki günlerde karış karış Anadolu’yu gezme kararı aldığı öğrenildi.

Muharrem İnce’nin yüzüne ne oldu? İşte o şişliklerin sırrı!


MUHARREM İNCE ANADOLU’YU DOLAŞMAYA HAZIRLANIYOR!

Partisini ve ilkeleri ile projelerini halka anlatmak için yola çıkacağı öğrenilen Muharrem İnce, bugün partisinin Kırşehir il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan İnce’yi görenler yüzündeki çok belirgin olarak görünen değişikliğe şaşırdılar.

Muharrem İnce’nin yüzüne ne oldu? İşte o şişliklerin sırrı! - Resim : 2


İNCE YÜZÜNE BOTOKS MU YAPTIRDI?

Superhaber’in edindiği bilgilere göre, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yüzüne botoks yaptırdığı iddia edildi. Yine iddialara göre, İnce’nin iki gün önce yaptırdığı botoksa vücudunun alerji gösterdiği ve şişliklerin henüz tam anlamı ile iyileşmediği belirtildi.

Muharrem İnce’nin yüzüne ne oldu? İşte o şişliklerin sırrı! - Resim : 3

Muharrem İnce’nin yüzüne ne oldu? İşte o şişliklerin sırrı! ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kırşehir botoks iddiası Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.